Siirry sisältöön
Matkailun yritysverkoston tapaaminen

Matkailun yritysverkoston tapaaminen

Tervetuloa vuoden 2021 ensimmäiseen yhteiseen tapaamiseen Rautavaaran matkailun kehittämisen tiimoilta Metsäkartanolle tiistaina 26.1. klo 17 – 19!

Tapaamisen aiheina:

  • Metsäkartanon toiminnan esittely
  • Mitä Rautavaara tarjoaa matkailijalle talvella ja mitä voimme kehittää lisää?
  • Hiihtoloma-ajan yhteismarkkinointi
  • Muut ajankohtaiset asiat

Tilaisuus on suunnattu kaikille Rautavaaralla toimiville yrityksille toimialasta riippumatta, joita paikkakunnan matkailun kehittäminen kiinnostaa. Myös muut toimijat, joilla on matkailijoita kiinnostavia palveluja tai tuotteita, tai jotka ovat kiinnostuneita sellaisten kehittämisestä ovat tervetulleita mukaan!

Jos et pääse paikalle, mutta haluat osallistua, lähetämme osallistumislinkin sähköiseen Teams-kokoukseen ja avaamme yhteyden tilaisuuteen hankekoordinaattorin koneen kautta.

Tilaisuudessa on kahvitarjoilu. Ennakkoilmoittautuminen tilaisuuteen on välttämätön. Ilmoittaudu viimeistään to 21.1.2021 verkossa sähköisellä lomakkeella >

Noudatamme koronasuosituksia ja paikan päälle voimme ottaa voimassa olevan suosituksen mukaisen määrän henkilöitä (tällä hetkellä max. 20). Jos kaikki eivät mahdu mukaan Metsäkartanolle, paikat tilaisuuteen varataan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lisätiedot: Hanke- ja elinkeinokoordinaattori Tuula Palojärvi, puh. 044 452 5712, tuula.palojarvi@rautavaara.fi

Tapaaminen on osa Live Like a Local in Rautavaara -hanketta.

Matkailun yritysverkostoon voi liittyä täällä >