Siirry sisältöön
Isännöitsijä
Veli-Pekka Tiilikainen
puh. 040 860 8219 (ti klo 12-15 ja to klo 08:30-11)
veli-pekka.tiilikainen@rautavaara.fi

Vikailmoitukset asuntoihin liittyen Enersin kautta

Vuokra-asunnot

Rautavaaran kunnalla on yli 80 vuokra-asuntoa, joita hallinnoi Rautavaaran Vuokratalot Oy. Vuokra-asuntotarjonnasta löydät sekä rivitalokohteita että kerrostalokohteita.

Rautavaaran Vuokratalot Oy / Vuokrakohteet

Rautavaaran Vuokratalot Oy on kunnan omistama vuokrataloyhtiö. Rautavaaran Vuokratalot Oy välittää ja vuokraa sekä omia vuokra-asuntojaan että kunnan omistamia vuokra-asuntoja.

Vuokra-asuntotarjontaan kuuluu niin rivitalohuoneistoja kuin kerrostalohuoneistojakin. Asuntojen koot vaihtelevat 35 – 98 m2 välillä. Osassa huoneistoista on oma sauna. Vuokra-asuntojen vuokrataso vaihtelee asunnon iän, varustetason ja lämmitystavan mukaan.

Rautavaaran Vuokratalot Oy:n omistamiin vuokrataloihin kuuluvat

Rautavaaran kunnan omistamiin vuokrataloihin kuuluvat

sekä osakehuoneistoihin

  • As Oy Keyritynsato, as. 3
  • As Oy Metsäpolku, as. 4
  • As Oy Simonkulma, as. 5

Vuokra-asuntojen sijainteja voit tarkastella oheisesta kartasta.

 

Vuokra-asuntojen hakeminen ja irtisanominen

Rautavaaran kunnalla on käytössä jatkuva asuntojen hakumenettely. Kysy vapaana olevista kohteista lisätietoja isännöitsijältä. Voit hakea vuokra-asuntoa vuokra-asuntohakemuksella. Toimitathan hakemuksen pyydettyine liitteineen postitse tai käymällä toimistolla. Hakijan/hakijoiden luottotiedot tarkistetaan henkilötietolakiin perustuen. Tutustu vuokralaisen oppaaseen.

Vuokrahuoneiston irtisanomisaika on täysi kalenterikuukausi. Irtisanominen tehdään aina kirjallisesti vuokra-asunnon irtisanomisilmoituksella. Toimitathan irtisanomisilmoituksen postitse tai käymällä toimistolla. Irtisanomista ei voi suorittaa sähköpostilla eikä tekstiviestillä.

Varaamalla ajan ennakkoon puhelimitse tai sähköpostitse helpotat asiointia ja vältyt turhalta odottamiselta ja jonottamiselta.

Väliaikainen vuokra-asunto –   sinulla on aina koti Rautavaaralla!

Väliaikaiseen ja lyhytaikaiseen asumiseen Rautavaaran kunta tarjoaa henkilöstölleen sekä Pohjois-Savon hyvinvointialueen työntekijöille valmiiksi kalustettua huoneistoja kunnan keskustan ja sen palveluiden äärellä. Kodinomainen asunto on käytännöllinen ja helppo ratkaisu monenlaisiin tilanteisiin.

Huoneistoissa on kaikki peruselementit valmiina majoittumista ja hyviä yöunia varten. Otat vain mukaasi omat peseytymisvälineet, vaihtovaatteet, yöpymiseen mukaan omat lakanat.

Olipa kyseessä projekti, sijaisuus tai keikkatyö, asuntoja on lähtökohtaisesti vuokrattavissa muutamasta päivästä viikkoon tai jopa kuukausiksi – oman tilanteesi ja tarpeesi mukaan.

Asunnot sijaitsee Rautaharjun kerrostalossa, Os. Kotitie 1, 73900 Rautavaara.

Henkilöstöetuutena tarjottavia tilapäisasuntoja varataan kunnantalon neuvonnan aukioloaikojen puitteissa. Avaimen luovutuksen jälkeen asunto on vapaasti vuokralaisen käytössä sovitun ajan. Huoneiston lyhytaikaisessa vuokrauksessa noudatetaan asuntovuokrausta koskevaa lainsäädäntöä ja muita tavanomaisia kerrostaloasumisen ohjeita, sääntöjä ja veloitusperiaatteita. Huomioithan, että lemmikkien tuominen yhteiskäytöllisiin majoitustiloihin ei ole sallittua.

Pidempiaikaisesta käytöstä tehdään kirjallinen vuokrasopimus isännöitsijän kanssa erikseen sopien.

Vuokralainen vastaa itse huoneiston ylläpidosta sekä siisteydestä käyttämältään ajanjaksolta. Siivoustyövälineet ja aineet on järjestetty vuokranantajan toimesta. Kiinteistöltä on varattu omat P-paikat työntekijöiden henkilöajoneuvojen pysäköintiin.

Lisätietoja:
Rautavaaran Vuokratalot Oy:n isännöitsijä Veli-Pekka Tiilikainen, virka-aikana Puhelin 040 860 8219 tai sähköpostitse isannointi@rautavaara.fi

Vikailmoitukset asuntoihin liittyen Enersin kautta