Siirry sisältöön

Kahvilat ja ravintolat

Paikallisia makuja ja aitoa tunnelmaa!

Cafe Konkelo

Cafe Konkelo

Kotiruokalounas ja kotitekoiset leivonnaiset. Eväspaketit retkeilijöille, patikoijille ja karavaanareille sekä termarin täyttö litrahinnalla. Jo muutaman hengen ryhmille ja tarpeen mukaan palvelut tilauksesta myös varsinaisten aukioloaikojen ulkopuolella.Viimeistään edellisenä päivänä tilattuna lapsille mahdollista oma lounas, ellei listalla oleva ateria maistu. Keskeinen sijainti ja viihtyisä kahvilamiljöö.

Lue lisää

Ravintola Tiilikka

Ravintola Tiilikka

Tarjolla on maittavaa ruokaa joka makuun pizzasta pastaan ja pihviin. Hyödynnämme runsaasti paikallisia ja  lähiseudun raaka-aineita. Keittiö palvelee aina ravintolan ollessa avoinna.

Lue lisää

Metsäkartano

Metsäkartano ravintola

Paikan päällä tehtyä hyvää ja terveellistä kotiruokaa seisovasta pöydästä. Aamiainen, lounas ja päivällinen sekä tilauksesta juhlat, kokoustarjoilut ja eräruokailut.

Lue lisää

Vanha Apteekkari

Vanha Apteekkari

Vanha Apteekkari sijaitsee Rautavaaran kylällä, aivan keskustassa, Savontie 10. Meiltä saa herkullisia ja runsaita grilliannoksia ja burgereita sekä erilaisia juomia. Kesäisin käytössä iso, osittain katettu terassi, johon paistaa aurinko koko päivän. Paikka on viihtyisä ja järjestämme artisti-iltoja tunnettujen artistien parissa.

Lue lisää

Leipomon kahvila

Rautavaaran Leipomon kahvila

Rautavaaran Leipomon myymälän yhteydessä olevassa kahvilassa nautit kahvista aina tuoreiden, täyteläisen makuisten leivonnaisten kera. Suolaista tai makeaa – kaikki oman leipomon tuotteita puhtaista kotimaisista raaka-aineista.

Lue lisää

Seon baari

Seon Baari

Huoltoaseman kahviosta lämpimät-  ja virvoitusjuomat sekä makeat ja suolaiset kahvileivät. Savontie 1. Avoinna ark. 8-17, la 9-15, su suljettu.

 

Sattuman kaappa

Sattuman Kaapan kahvio

Kahvittelua paikallisessa tunnelmassa lähellä leivottujen kahvileipien kera. Meillä luet myös päivän lehdet ja käytettävissäsi on nettiyhteys.

Lue lisää

Ylä-Luostan talvikahvila

Ylä-Luostan talvikahvila

Kahvila palvelee klo 10-16 tammi-huhtikuussa lumitilanteesta riippuen. Avoinna tilauksesta ryhmille myös muina aikona. Itsetehdyt suolaiset ja makeat leivonnaiset. Paikanpäällä paistetut munkit ja rahkapullat ovat taatusti tuoreita! Sijainti sekä maantien, että kelkkareitin välittömässä läheisyydessä Ylä-Luostan Nuorisoseuran talolla, Yläluostantie 1070.

Tarkista aukiolo

Ylä-Luostan kesäkahvila

Ylä-Luostan kesäkahvila

Kahvila palvelee alkukesällä pe-su ja keskikesällä ti-su klo 10-16. Itsetehdyt suolaiset ja makeat leivonnaiset. Paikanpäällä paistetut munkit ja rahkapullat ovat taatusti tuoreita! Pihapiirissä voit piipahtaa Mopomuseossa tai rapsuttelemassa lampaita ja tervehtimässä kanoja. Kesäpuodista voit tehdä kirpparilöytöjä tai ostaa mukaan mm. tilan omaa villalankaa. Yläluostantie 1340.

Tarkista aukiolo

Live Like a Local in Rautavaara hankkeen rahoittajalogot