Siirry sisältöön

Kahvilat ja ravintolat

Cafés and restaurants

Paikallisia makuja ja aitoa tunnelmaa!

Ravintola Tiilikka

Ravintola Tiilikka

Tarjolla on maittavaa ruokaa joka makuun pizzasta pastaan ja pihviin. Hyödynnämme runsaasti paikallisia ja  lähiseudun raaka-aineita. Keittiö palvelee aina ravintolan ollessa avoinna.

Lue lisää

Metsäkartano

Metsäkartanon ravintola

Paikan päällä tehtyä hyvää ja terveellistä kotiruokaa seisovasta pöydästä. Aamiainen, lounas ja päivällinen sekä tilauksesta juhlat, kokoustarjoilut ja eräruokailut.

Lue lisää

Leipomon kahvila

Rautavaaran Leipomon kahvila

Rautavaaran Leipomon myymälän yhteydessä olevassa kahvilassa nautit kahvista aina tuoreiden, täyteläisen makuisten leivonnaisten kera. Suolaista tai makeaa – kaikki oman leipomon tuotteita puhtaista kotimaisista raaka-aineista.

Lue lisää

Seon baari

Seon Baari

Huoltoaseman kahviosta lämpimät-  ja virvoitusjuomat sekä makeat ja suolaiset kahvileivät. Savontie 1. Avoinna ark. 8-17, la 9-15, su suljettu.

Ylä-Luostan talvikahvila

Ylä-Luostan talvikahvila

Kahvila palvelee klo 10-16 tammi-huhtikuussa lumitilanteesta riippuen. Avoinna tilauksesta ryhmille myös muina aikona. Itsetehdyt suolaiset ja makeat leivonnaiset. Paikanpäällä paistetut munkit ja rahkapullat ovat taatusti tuoreita! Sijainti sekä maantien, että kelkkareitin välittömässä läheisyydessä Ylä-Luostan Nuorisoseuran talolla, Yläluostantie 1070.

Tarkista aukiolo

Ylä-Luostan kesäkahvila

Ylä-Luostan kesäkahvila

Kahvila palvelee alkukesällä pe-su ja keskikesällä ti-su klo 10-16. Itsetehdyt suolaiset ja makeat leivonnaiset. Paikanpäällä paistetut munkit ja rahkapullat ovat taatusti tuoreita! Pihapiirissä voit piipahtaa Mopomuseossa tai rapsuttelemassa lampaita ja tervehtimässä kanoja. Kesäpuodista voit tehdä kirpparilöytöjä tai ostaa mukaan mm. tilan omaa villalankaa. Yläluostantie 1340.

Tarkista aukiolo

 

Rautavaara - Nature's Best hankkeen rahoittajalogot