Siirry sisältöön
Päiväkodin johtaja
Johanna Rantsi
puh. 044 452 5795
johanna.rantsi@rautavaara.fi

Päiväkoti / varhaiskasvatuspalvelujen toimisto
Koulutie 8
73900 Rautavaara

Rautavaaran päiväkoti

Päiväkotimme sijaitsee aivan koulukeskuksen läheisyydessä. Lyhyet välimatkat mahdollistavat monipuolisen toiminnan mm. luonnossa liikkumisen, retkien muodossa ja kulttuuri – sekä vapaa-aikapalveluiden käytön.

Päiväkodin toiminta on ryhmämuotoista. Rautavaaran päiväkodissa on tällä hetkellä 3-5 – vuotiaiden lapsiryhmä. Rautavaaran päiväkodissa ryhmä jaetaan aamupäivän ohjatussa toiminnassa, leikissä ja siirtymätilanteissa pedagogisesti tarkoituksenmukaisiin pienryhmiin, kun taas aamupiiri, lauluhetket, retket, ulkoilu ja juhlat ovat useimmiten koko ryhmän yhteisiä tilanteita.

Päiväkodissa kaiken toiminnan sisällöt ja menetelmät ovat pedagogisesti kullekin lapsiryhmälle suunniteltuja. Lisäksi toimintaa ohjaavat kunkin lapsen oman varhaiskasvatussuunnitelman mukaiset tavoitteet, vahvuudet ja tuen tarpeet. Niitä toteutetaan kokonaisvaltaisesti niin ohjatussa toiminnassa ja leikissä kuin arjen varhaiskasvatustilanteissa kuten ruokailussa, hygieniakasvatuksessa, ulkoilussa, siirtymissä ja päivälepotilanteissa.

Päiväkoti / varhaiskasvatuspalvelujen toimisto
Koulutie 8
73900 Rautavaara