Siirry sisältöön

Ostokset

Shopping

Ostokset Rautavaaralla hoituvat lupsakasti ilman ruuhkia ja kiirettä. Paikkakunnalta löydät päivittäistavarat, lääkkeet, paikalliset herkut, tuliaiset kuin monet muutkin tarpeelliset ostokset. Tervetuloa palveltavaksi!

Sale

Sale

Rautavaaran uudesta, viihtyisästä Salesta löydät kätevästi eväät retkelle ja mökille. Meiltä ostettavissa myös paikallisia herkkuja!

Lue lisää

Apteekki

Apteekki

Apteekki Rautavaaran keskustassa auttaa, kun tarvitset matkallasi terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä  tuotteita.

Lue lisää 

Rautavaaran Leipomo

Leipomo ostokset

Leipomon myymälästä tuoreet, parhaista kotimaisista raaka-aineista paikan päällä käsintehdyt tuotteet. Maista vaikka runsaskuituista ruisleipää, aitoja karjalanpiirakoita tai suussa sulavia vesirinkeleitä.

Lue lisää

Kirpputori

Helluntaisrk:n kirpputori

Helluntaiseurakunnan kirpputorilta edulliset second-hand aarteet: Vaatteita, kodintarvikkeita, koruja jne. Suosittu ja siisti kauppapaikka kirkonkylän keskellä Savontie 4. Avoinna ma, ke ja pe 10 – 16.

Rautakauppa

Karmitsan myymälä

LVI-Karmitsan hallilla kirkonkylällä hyvä valikoima pienrautatarvikkeita. LVI-tarvikkeiden lisäksi myymälässä myös sähkötarvikkeita, sekä Sokevan ja Pislan tuotteita.

Lue lisää

Hyvinvointituotteet

Hyvinvointituotteita hyllyssä.

Fysio-Lymfa Sirpa Vilhunen tarjoaa aloevera-pohjaiset ihon- ja kehonhoitotuotteet, tukisukat, tuet, ortoosit sekä pienapuvälineet.

Facebook

Kukkakauppa

Kukkakauppa

Rautavaaran Kukka -ja hautauspalvelu Hakkaraisen myymälästä leikko- ja ruukkukukat sekä lahjatavarat ja kortit. Kirkkotie 2.

Tekstiililiike

Vaatekauppa

Kukkakaupan vieressä on vaatekauppa, josta löytyy päälle pantavaa niin isoille kuin pienillekin. Täällä voit tehdä löytöjä, joita ei ketjumyymälöistä ole saatavilla. Myös käsityötarvikkeita. Kirkkotie 2.

Sekatavarakauppa

Sekatavarakauppa

SeVe-tiimin Sekatavarakaupasta kalastustarvikkeet, autotarvikkeet, työkalut, lahja- ja sisustustavarat, tekstiilit ja vaikka mitä muuta. Auton renkaiden myynti ja huolto.

Lue lisää

SEO Rautavaara

SEO Rautavaara

Huoltoasemalta polttoaineet, autotarvikkeita sekä pienet eväät retkelle ja matkalle. Savontie 1. Avoinna ark. 8-17, la 9-15, su suljettu.

Sattuman Kaappa

Sattuman kaappa

Kaapalta löytyy myynnistä verstaan omat puutuotteet, kirppis, Nokian Panimon virvoitusjuomia, pieniä herkkuja, käsityönä valmistetut korut ja makrameetyöt sekä naisten vaatteita suoraan maahantuojalta.

Lue lisää

Sarin Putiikki

Sarin Putiikki

Kangaslahden kylässä sijaitsevasta putiikista mm. naisten vaatteet, lahjatavarat, sisustustuotteet ja kynttilät. Tervetuloa käymään Putiikissa paikan päällä; näet nettikaupan tuotteet ja paljon muutakin mukavaa!

Lue lisää

Metsäkartanon puoti

Metsäkartanon puoti

Vastaanoton yhteydessä olevasta matkamuistomyymälästä löytyy niin paikallisia käsitöitä kuin vaikkapa kuksat, puukot  ja pikkuherkut retkelle.

Lue lisää

Rautavaaran tori

Tori

Tavallisena päivänä voit löytää torilta vaikkapa kiertävän kalatuotteiden tai vaatteiden myyjän. Vilkkaimmat toripäivät ajoittuvat tapahtumien aikaan, joita ovat mm. vuosittain järjestettävät Joulutori tai kesäkuun lopulla järjestettävien Rautavaara-päivien toritapahtuma. Kesällä perjantai-iltaisin paikalliset yrittäjät ja yhdistykset järjestävät iltatori -tapahtumia.

Rautavaara-tuotteet

Rautavaara on paras luonnostaan ja luonnosta on poimittu myös Rautavaara-tuotteiden värit. Paitoja, päähineitä ja kasseja, joissa Rautavaara-tunnus.

Lue lisää

Rautavaara - Nature's Best hankkeen rahoittajalogot