Siirry sisältöön

Majoitus ja leirintä

Accommodations

Haluatko majoittua luonnon keskellä aktiviteettien äärellä vai hotellissa kirkonkylän palvelujen välittömässä läheisyydessä? Onko valintasi mökki ilman lähinaapureita tai liikutko kenties omalla matkailuautolla? Rautavaaralta löytyy vaihtoehtoja erilaisiin majoittautumisen tarpeisiin ja tilanteisiin. Tutustu tarjontaan:

Hotelli Tiilikka

Hotelli-Ravintola Tiilikka majoitus

Rautavaaran keskustassa sijaitsevassa Hotelli-Ravintola Tiilikassa on kahden hengen huoneita sekä yksi saunallinen huoneisto. Myös lemmikit ovat tervetulleita. Karavaanarit voivat yöpyä matkaparkissa, jossa mahdollisuus sähköön sekä suihkun ja wc:n käyttöön.

Lue lisää

Metsäkartano

Majoitus Metsäkartano

Metsäkartanon nuoriso- ja luontomatkailukeskuksessa majoitut yhtäaikaa järven rannalla ja metsän keskellä; lomahuoneistoissa, erähotellihuoneissa, Metsäpirtillä,  Metsäkämpällä, leirintäalueella tai eräkämpällä.

Lue lisää

In English

Leirintäalue

Tulitpa matkailuautolla, asuntovaunun kanssa tai rinkka selässä, Metsäkartanon leirintäalueella, yövyt mukavasti. Vehreällä leirintäalueella on 55 vaunupaikkaa tai 45 telttapaikkaa Avoinna 1.6.–30.9. Alueella ei ole jatkuvaa valvontaa. Talvella käytössä on pihaleirintä päärakennuksen edustalla.

Lue lisää

Tentsile

Kaksi naista makaa tentsilessä ja katselee ulos.

Vaarojen majat Tentsile on elämys. Vietä unohtumaton kesäyö yläilmoissa rauhaisassa tunnelmassa mäntypuiden katveessa ja kimaltelevan veden äärellä. Elämys rakentuu upeiden luontoelementtien ja vastuullisesti valmistettujen retkeilytarvikkeiden pohjalle.

Lue lisää

Mummonmökki

Saunallinen mummonmökki majoittumiseen neljälle henkilölle, myös lemmikit sallittu. Rauhallinen sijainti kylän lähellä. Soveltuu mm: Luonnossa liikkujat, marjastajat, ulkoilijat, moottorikelkkailijat, metsästäjät jne.
Kylän palvelut, kauppa, ladut 1 km. Jokiranta tulihtalla 100m, järvelle n. 1 km.

Lue lisää 

Myllytupa

Myllytupa

Myllytupa on vanhasta riihestä tehty mökki, joka sijaitsee omassa rauhassaan Yläluostanjoen varrella. Pihapiirissä on myös mainio sauna, jonka terassilla istuksiessa voi nauttia virtaavan veden leppoisasta seurasta. Ympäriltä löydät mainiot maat erästelyyn: marjamaat, kalavedet sekä laajat valtion metsästysmaat äärellään. Mökki on moottorikelkkareitin varrella, vain 40 m Nurmes – Juuka uralle.

Lue lisää

In English

Vuokramökki

Vuokramökki

Hyvin varusteltu mökki valtion laajojen metsästysmaiden vieressä, Tiilikkajärven kansallispuiston läheisyydessä (1km). Ympäristössä hyvä mahdollisuus murtomaahiihtoon ja lumikenkäilyyn sekä luonnonrauhassa ulkoiluun. Mökiltä teet kätevästi esim. päivän laskettelureissun Tahkolle tai Vuokattiin. Mökkitien varressa ei muuta asutusta. Lemmikit sallittu. Mökillä kiinteä laajakaistayhteys.

LUE LISÄÄ 

Karinkunnas

Karinkunnas

Tunnelmallinen Mummola! Vuokrattavana Rautavaaran Karinkylällä 90 neliön höylähirsitalo kaikilla varusteilla vuorokaudesta pitempiinkin aikoihin. Vuodepaikat 4-7 henkilölle.  Nilsiään, Juankoskelle, Rautavaaralle 30 km, Alaluostan seututielle 50 m. Lähikauppaan 8 km (Säyneinen). Yhteydenotot:
p. 0400 605253 / Mirja Koutonen,
email mirjakoutonen@gmail.com

LUE LISÄÄ

Koskimaja

Koskimaja

Rautavaaran Erämiesten Koskimaja sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Keyritynjoen rannalla noin 3 km Rautavaaran keskustasta. Voit vuokrata Koskimajan tai paikan pihapiiristä asuntovaunulle/-autolle.

Lue lisää

Kalliokosken Erätupa

Kalliokosken Erätupa

Erämajoitusta luonnonkauniissa koskimaisemassa 6-8 hengelle ilman lähinaapureita. Varaukset puhelimitse  0414530059.

Facebook

Aittarinne

Aittarinne majoitus

Majoitusta kesäkaudella luonnonläheisessä pihapiirissä idyllisissä hirsimökeissä Rautavaaran  kirkonkylässä.
Aittarinne esite

Wanha Roinila

Kestutupa Wanha Roinilan erätupa Löttötuohi

Kestitupa Wanha Roinila tarjoaa majoitusta lämpimään vuoden aikaan kahdessa erätuvassa 16 kilometriä kirkonkylältä lähellä Kiparia ja Hiekkahäikkää. Erittäin rauhallinen sijainti järven rannalla. Rantasauna. Mahdollisuus veneilyyn, melontaan, metsästykseen ja kalastukseen.

Facebook

Sammakkotammi

Sammakkotammen vuokratupa

Sammakkotammen vuokratupa on pieni, mutta hyvin varusteltu 2 hengen tupa Tiilikkajärven kansallispuiston eteläisellä lähtöpaikalla. Tuvalta on erinomaiset yhteydet kansallispuiston reiteille patikointiin, pyöräilyyn ja melontaan.

LUE LISÄÄ

Uiton kämppä

Uiton kämppä

Uitto on vanha uittomiesten kämppä Tiilikkajärven kansallispuiston keskellä, joka kunnostettu 1990-luvun alussa.  Tuvalle on noin 3 km kävely-/melontamatka Sammakkotammen pysäköintialueelta. Maakuupaikkoja on tuvassa 12 kpl, molemmissa kamareissa 4 kpl ja keittiössä 2 kpl.

LUE LISÄÄ

In English

Rautavaara - Nature's Best hankkeen rahoittajalogot