Siirry sisältöön

Rautavaara-tuotteet

Tunnusta väriä! Rautavaara on paras luonnostaan ja luonnosta on poimittu myös Rautavaara-tuotteiden värit.  Mikä on sinun värisi? Onko se sinisenä liplattava Järvi, jämäkkä Kallio vai kankaalla rusottava Kanerva? Rautavaaran väreillä ja tunnuksilla olevia tuotteita voit ostaa Sattuman Kaapalta, Tulimäentie 1.

Kangaskassi, hinta 6 €

Tilava kangaskassi jämäkkää puuvillaa. Lev. 50 cm, korkeus 46 cm. Pitkät kahvat, joten kassin saa kivasti olalle. Näyttävä Rautavaara-aiheinen painatus toisella puolella.

Rautavaara-kassi

T-paidat

Tekninen T-paita, hinta 15 €

Sopii aktiiviselle ihmiselle. Materiaalina on nopeasti kuivuva 100 % polyesteri. Paita istuu mukavasti yllä raglanhihojen ansiosta, saumat viimeistelty kaksoistikkauksin. T-paidassa on omat kokonsa miehille ja naisille. Naisten mallissa hieman vartaloa myötäilevämpi leikkaus. Sekä miesten että naisten koot väreissä Kallio (vaalea harmaa), Järvi (tummansininen) ja Kanerva (tummanpunainen). Rautavaara-tunnus painettuna rintaan valkoisella tai mustalla paidan väristä riippuen.
Naisten koot XS, S, M, L ja XL.
Miesten koot XS, S, M, L ja XL

Naisen tekninen T-paita Miehen Tekninen T-paita Naisen tekninen T-paita
Tekninen T-paita, väri Kallio. Tekninen T-paita, väri Järvi. Tekninen T-paita, väri Kanerva.

Puuvilla T-paita, hinta 15 €

Unisex-mallinen perinteinen suora T-paita on 100 % puuvillaa. Väreinä Järvi (tummansininen) ja Kanerva (tummanpunainen). Koot XS, S, M, L, XL ja XXL. Rautavaara-tunnus painettuna rintaan valkoisella.

Puuvilla T-paita Puuvilla T-paita
Puuvilla T-paita, väri Järvi. Puuvilla T-paita, väri Kanerva.

 

Pipot

Puuvillapipot, hinta 12 €

Miellyttävän tuntuisen pipon materiaali on 95 % puuvillaa ja 5 % elastaania. Yksi koko. Väreinä Järvi (tummansininen), Kanerva (tummanpunainen) ja Kallio (harmaa). Rautavaara-tunnus brodeerattuna valkoisella tai mustalla pipon väristä riippuen.

Puuvillapipo Puuvillapipo Puuvillapipo
Puuvillapipo, väri Kanerva. Puuvillapipo, väri Järvi. Puuvillapipo, väri Kallio.