Siirry sisältöön

Tuotteita ostettavissa kunnantalon neuvonnasta joka on avoinna arkisin klo 9.00-14.00. Lounastauon aikana klo 11 – 11.45 suljettu.

Rautavaara-tuotteet

Tunnusta väriä! Rautavaara on paras luonnostaan ja luonnosta on poimittu myös Rautavaara-tuotteiden värit.  Mikä on sinun värisi? Onko se sinisenä liplattava Järvi, jämäkkä Kallio vai kankaalla rusottava Kanerva? Rautavaaran väreillä ja tunnuksilla olevia tuotteita voit ostaa kunnantalon neuvonnasta aukioloaikoina. Toimitamme tuotteita myös postitse. Mikäli haluat tilata, toimi näin:

  • Tee tilaus sähköisellä lomakkeella. Tilauslomake >>
  • Kun olemme vastaanottaneet tilauksen, lähetämme sinulle maksutiedot sähköpostiin.
  • Tuotteiden hintaan lisätään lähetyskulut 5 € kun tilaat yhden tuotteen ja 9 € kun tilaat kaksi tai useampia tuotteita.
  • Kun maksu näkyy tilillämme postitamme tuotteet sinulle.
  • Tuotteilla on seitsemän päivän palautusoikeus lähetyksen vastaanottamisesta. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä. Asiakas maksaa palautuksen postikulut.

Kangaskassi

Tilava kangaskassi jämäkkää puuvillaa. Lev. 50 cm, korkeus 46 cm. Pitkät kahvat, joten kassin saa kivasti olalle. Näyttävä Rautavaara-aiheinen painatus toisella puolella.

Rautavaara-kassi

T-paidat

Tekninen T-paita, hinta 15 €

Sopii aktiiviselle ihmiselle. Materiaalina on nopeasti kuivuva 100 % polyesteri. Paita istuu mukavasti yllä raglanhihojen ansiosta, saumat viimeistelty kaksoistikkauksin. T-paidassa on omat kokonsa miehille ja naisille. Naisten mallissa hieman vartaloa myötäilevämpi leikkaus. Sekä miesten että naisten koot väreissä Kallio (vaalea harmaa), Järvi (tummansininen) ja Kanerva (tummanpunainen). Rautavaara-tunnus painettuna rintaan valkoisella tai mustalla paidan väristä riippuen.
Naisten koot XS, S, M, L ja XL.
Miesten koot XS, S, M, L ja XL

Naisen tekninen T-paita Miehen Tekninen T-paita Naisen tekninen T-paita
Tekninen T-paita, väri Kallio. Tekninen T-paita, väri Järvi. Tekninen T-paita, väri Kanerva.

Puuvilla T-paita, hinta 15 €

Unisex-mallinen perinteinen suora T-paita on 100 % puuvillaa. Väreinä Järvi (tummansininen) ja Kanerva (tummanpunainen). Koot XS, S, M, L, XL ja XXL. Rautavaara-tunnus painettuna rintaan valkoisella.

Puuvilla T-paita Puuvilla T-paita
Puuvilla T-paita, väri Järvi. Puuvilla T-paita, väri Kanerva.

 

Lippalakit, hinta 8 €

Materiaalina miellyttävä 100 % puuvilla. Kokoa voi säätää takana olevalla metallisoljella. Väreinä Järvi (tummansininen), Kanerva (tummanpunainen), Tumma Kallio (harmaa) ja Vaalea Kallio (vaalenharmaa, lähes valkoinen). Rautavaara-tunnus brodeerattuna eteen valkoisella tai mustalla lippiksen väristä riippuen. Lipan reunassa ilmettä tuova terenauha.

Lippalakki Lippalakki
Lippis, väri Kanerva. Lippis, väri Järvi.

 

Lippis Lippalakki
Lippis, väri Tumma Kallio. Lippis, väri Vaalea Kallio.

 

Pipot

Puuvillapipot, hinta 12 €

Miellyttävän tuntuisen pipon materiaali on 95 % puuvillaa ja 5 % elastaania. Yksi koko. Väreinä Järvi (tummansininen), Kanerva (tummanpunainen) ja Kallio (harmaa). Rautavaara-tunnus brodeerattuna valkoisella tai mustalla pipon väristä riippuen.

Puuvillapipo Puuvillapipo Puuvillapipo
Puuvillapipo, väri Kanerva. Puuvillapipo, väri Järvi. Puuvillapipo, väri Kallio.

 

Talvipipo, hinta 12 €

Kaksinkertaisessa talvipipossa tarkenee viileämmälläkin säällä. Materiaalina 100 % akryyli. Yksi koko. Väri Kallio (harmaa). Rautavaara-tunnus brodeerattuna  mustalla. Värit Järvi ja Kanerva loppu varastosta.

Talvipipo

 

Tuotteita ostettavissa kunnantalon neuvonnasta joka on avoinna arkisin klo 9.00-14.00. Lounastauon aikana klo 11 – 11.45 suljettu.