Siirry sisältöön

Työkoordinaattori
Tarja Selkimäki
puh. 040 860 8229
tarja.selkimaki­@rautavaara.fi

Etsivä Nuorisotyö
Tiia Hartikainen
puh. 040 860 8174
tiia.hartikainen­@rautavaara.fi

Kunnan kesätyöpaikat

Rautavaaralainen yrittäjä, yhdistys, yhteisö (ei julkisyhteisö) tai yksityinen työnantaja (esim. kotitalous) voi hakea tukea kesätyöllistämiseen. Kesätyönhakijan tulee olla 15–23-vuotias rautavaaralainen koululainen tai opiskelija (oppilaitoksen kirjoilla/opiskelu jatkuu syksyllä/juuri oppilaitoksesta valmistunut) tai Rautavaaralla peruskoulun käynyt opiskelija, jolla ei ole oikeutta työttömyyspäivärahaan.

Kunnan omat kesätyöpaikat (kotihoito ja asumispalvelut, siivouspalvelu, ateriapalvelu, päivähoito ja koululaisten kesähoito, tekninen toimi) tulevat hakuun Kuntarekryn ja TE-palveluiden sivuilla keväällä. Rautavaaran kunnan yksiköiden kesätöihin palkataan 15–23-vuotiaita nuoria. Työhön sijoittaminen päätetään soveltuvin osin ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kun nuori hakee kesätöihin, vaikkapa kunnalle tai yritykseen, hänen tulee samalla hakea kesätyöseteliä. Kun nuori hakee kunnan omia kesätyöpaikkoja kuntarekryn kautta, nuoren pitää täyttää ja palauttaa myös kesätyöllistämisseteli-hakemus. Kun kesätyöseteli-hakemus on hyväksytty, nuori käy noutamassa kesätyösetelin ja toimittaa sen työnantajalle ohjeiden mukaisesti. Kesätyöllistämiseen varatusta määrärahasta myönnetään kesätyöseteleitä hakujärjestyksessä eli niin kauan kuin määrärahaa riittää.

Tutustu kesätyöllistämiseen tarkemmin seuraavien linkkien kautta

Työkoordinaattori
Tarja Selkimäki
puh. 040 860 8229
tarja.selkimaki­@rautavaara.fi

Etsivä Nuorisotyö
Tiia Hartikainen
puh. 040 860 8174
tiia.hartikainen­@rautavaara.fi