Siirry sisältöön

Henkilöstösihteeri
Paula Hakkarainen
puh. 044 452 5711
paula.hakkarainen@rautavaara.fi

Etsivä Nuorisotyö
Sari Ahonen
puh. 044 452 5796
sari.ahonen­@rautavaara.fi

Kunnan kesätyöpaikat ja nuorten kesätyöseteli

Kesätyönhakijan tulee olla 15–23-vuotias rautavaaralainen koululainen tai opiskelija (oppilaitoksen kirjoilla/opiskelu jatkuu syksyllä/juuri oppilaitoksesta valmistunut) tai Rautavaaralla peruskoulun käynyt opiskelija, jolla ei ole oikeutta työttömyyspäivärahaan.

Kunnan omat kesätyöpaikat tulevat hakuun Kuntarekryn ja TE-palveluiden sivuilla keväällä. Palkkaamme nuoria muun muassa tekniseen toimeen, siivouspalveluihin, ruokapalveluihin ja päiväkotiin sekä kotihoitoon ja asumispalveluihin. Työhön sijoittamisesta päätämme soveltuvin osin ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kun haet kesätöihin, vaikkapa kunnalle tai yritykseen, muista hakea samalla myös kesätyöseteliä. Jos esimerkiksi haet kunnan kesätyöpaikkaa Kuntarekryn kautta, täytä ja lähetä lisäksi alla oleva kesätyöseteli-hakemus. Saat kuittauksen hakemuksen onnistuneesta lähetyksestä saman tien ja päätöksestä kahden viikon sisällä.

Toimitamme myönnetyn kesätyösetelin niin työnhakijalle kuin työnantajallekin tiedoksi. Työnantaja saa ohjeet tuen hakemiseen kesätyösetelin mukana (ohjeet löytyvät myös täältä). Kesätyöllistämiseen voi hakea tukea rautavaaralainen yrittäjä, yhdistys, yhteisö (ei julkisyhteisö) tai yksityinen työnantaja (esim. kotitalous).

Kesätyöllistämiseen varatusta määrärahasta myönnämme kesätyöseteleitä hakujärjestyksessä eli niin kauan kuin määrärahaa riittää.

Henkilöstösihteeri
Paula Hakkarainen
puh. 044 452 5711
paula.hakkarainen@rautavaara.fi

Etsivä Nuorisotyö
Sari Ahonen
puh. 044 452 5796
sari.ahonen­@rautavaara.fi