Siirry sisältöön

Vastuullisuus ja kestävä matkailu

Mitä vastuullisuus tarkoittaa sinun tekemisessäsi ja yrityksessäsi? Kuulet konkreettisia vinkkejä vastuullisuuden ja kestävän kehityksen hyödyistä yrityksellesi ja miten viestit vastuullisuudesta asiakkaillesi. Tervetuloa mukaan Ylä-Savon ja Rautavaaran matkailuyrittäjät.

Millaisilla asioilla ja toimenpiteillä saat matkailuyritykseesi kestävän kehityksen arvoja ja vastuullisuutta mukaan tai kuinka viestit vastuullisuutta asiakkaillesi, näistä kuulet Anu Nylundin vetämässä lähipäivän valmennuksessa. Voit tulla vain kuuntelemaan tai aloittaa yrityksesi vastuullisuuden polku.

Jotta matkailuelinkeino pystyy vastaamaan muuttuvaan kysyntään ja turvaamaan tulevaisuutensa, on kehityksen oltava kestävää. Tätä varten Visit Finland on kehittänyt matkailuyrityksille ja -alueille tarkoitetun Sustainable Travel Finland -ohjelman. Maksuton ohjelma tarjoaa yrityksille kestävän matkailun kehittämisen työkalupakin, jonka avulla kestävien toimenpiteiden ja valintojen omaksuminen yrityksen arkeen helpottuu.

Lue tarkempi ohjelma ja ilmoittaudu mukaan >>

Tilaisuuden järjestää Kestävää kasvua Ylä-Savon matkailuun -hanke, jossa Rautavaara on mukana