Siirry sisältöön
Unelmien liikuntaviikko

Unelmien liikuntaviikko

Unelmien Liikuntaviikkoa vietetään jälleen viikolla 38.

Perinteiseen tapaan liikunnallinen teemaviikko alkaa maanantaina 18.9. kello 18-19 Höntsäsählyllä, jossa avoimet ovet – tule siis vaikka kertaluontoisesti pelailemaan. Tärkeintä on peli-ilo!

Tiistaina 19.9. klo 13 nautitaan ulkoilusta ja yhdessäolosta Torijumppassa Ollintorilla.

Keskiviikkona 20.9. on mahdollisuus osallistua InBody-mittaukseen. Lisätietoja ja ennakkoilmoittautumisohjeen voit katsoa InBodymittauspäivä-tapahtuman tiedoista. InBody-mittauspäivä järjestetään yhteistyössä Pohjois-Savon Liikunta ry:n kanssa.

Torstaina 21.9. klo 10 tule Tuolijumppaamaan kirjastoon! Tuolijumppa sopii ihan kaikille ihmisille, ikään ja kuntoon katsomatta.

Perjantaina 22.9. klo 14-16 syksyn ensimmäiset HoiluuHumpat Hotelli-Ravintola Tiilikkassa – tule mukaan! Yhteislaulua ja yhdessäoloa, taukojumppaa, voi laulaa karaokea ja voi tanssia. Vapaa pääsy.

Unelmien liikuntaviikon huipennuksena lauantaina 23.9. klo 10-14 on Perhepäivä 23.9.23 Monarilla. Mukavaa yhdessäoloa ja yhdessä tekemistä perheille: lapsille, nuorille ja vanhemmille. Monarin sali on täynnä toimintaa: Puuhakärryn pelit ja jousiammunta. Yhteis-lauluhetkiä. Mukana myös Rautavaaran seurakunta omalla pisteellä. Kahvio. Nuorisotila avoinna klo 11-14. Vapaa pääsy! Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Koillis-Savon Sulka ry, Rautavaaran Helluntaiseurakunta, Rautavaaran seurakunta, Rautavaaran nuorisotyö ja Rautavaaran vapaa-aikatoimi.