Siirry sisältöön

Tapahtumajärjestäjien videotyöpajat

 

videotyopajat

 

Tapahtumajärjestäjien videotyöpajat

Tervetuloa maksuttomiin videotyöpajoihin, joissa opitaan videoiden kuvaamista ja editoimista tapahtumamarkkinoinnin näkökulmasta. Työpajakokonaisuus on tarkoitettu ensisijaisesti rautavaaralaisille yhdistystoimijoille ja muille paikallisille tapahtumajärjestäjille. Työpajakokonaisuus on kaksiosainen ja suositeltavaa on, että osallistut molempiin. Videointilaitteeksi käy älypuhelin, editointi toteutetaan kannettavalla tietokoneella.

Kannattaa ehdottomasti tarttua tilaisuuteen ja opetella hyödyntämään videoita omassa toiminnassa!

Videokuvauksen perusteet -webinaari 2h
Aika: Torstai 6.5. klo 17-19
Paikka: Valtuustosali (max 20 henkilöä) tai etänä
Webinaarissa käydään videokuvauksen perusteet, johon kuuluu perusasiat kuvakokojen käytöstä, mitä tulisi ottaa huomioon hyvän äänen tallentamisessa sekä kuvaustekniset asiat. Kotitehtäväksi saat videon kuvaamisen älypuhelimella Akselin ohjeilla.

Videoiden editointityöpaja 3h
Aika: Tiistai 11.5. klo 17-20
Paikka: Valtuustosali (max 20 henkilöä) tai etänä kuunteluoppilaana (neuvontaa ei tarjolla etäosallistujille)
Tuo mukana kuvaamasi video sekä oma kannettava tietokoneesi. Videoeditointityöpajassa ohjelmistona käytetään ilmaista DaVinci Resolve 17 -ohjelmistoa, joka on suositeltavaa ladata koneelle ennen työpajaa osoitteesta https://www.blackmagicdesign.com/products/davinciresolve/. Tarkista, että lataat nimenomaan ilmaisen Resolve 17 -ohjelmiston, kysy neuvoa tarvittaessa. Mikäli sinulla ei ole kannettavaa tietokonetta, kunnalla on muutama lainattava kone harjoituskäyttöön. Ilmoita Inkalle, mikäli tarvitset lainakonetta tai apua ohjelmiston lataamisessa.

Ilmoittaudu heti mukaan https://link.webropol.com/s/videotyopajat kuitenkin viimeistään 3.5.2021.

Lisätietoja

Inka Makkonen
Kulttuuri- ja vapaa-aikakoordinaattori
Vaaralla palaa -hanke
Rautavaaran kunta
p. 044 4525 733

vaarallapalaa