Siirry sisältöön

Reiteistä matkailuliiketoimintaa – reittien tuotteistaminen, hyödyntäminen ja paketointi

Ti 25.10. klo 9.15 – 15.30 Iisalmi, OLVI-oluthallin kokoushuone. Työpajan vetävät Ellare Oy:n luontomatkailun asiantuntijat ja tuotteistamisen ammattilaiset. 

Ylä-Savon kunnat ja Rautavaara ovat monipuolisia kulttuurimatkailualueita. Seudulle on koottu eri teemojen pohjalta kuusi kulttuurireittiä, jotka kulkevat yli kuntarajojen. Nyt sinulla on mahdollisuus hyödyntää näitä reittejä omassa matkailuliiketoiminnassasi.

Kestävää kasvua Ylä-Savon matkailuun -hankkeen toteuttamassa Kulttuurimatkailureitit -toimeksiannossa on syksyn 2022 aikana tuotettu tarinoihin perustuvia reittejä, jotka kulkevat Ylä-Savon ja Rautavaaran alueella ja vahvistavat alueen elinvoimaisuutta ja imagoa kulttuurimatkailukohteena. Loppusyksyn työpajoissa reittien ympärille rakennetaan myytäviä tuotteita.

Tule laatimaan yrityksellesi houkuttelevia tuotteita ja kasvata myyntiäsi. Jos asiakas ei tiedä, mitä hän on ostamassa, myynti jää tekemättä. Ammattitaidolla tehty tuotekortti on myynnin edistämisen kannalta avain parempaan tulokseen ja tehokkaaseen markkinointiin. Tervetuloa mukaan matkailuyritykset ja -yrittäjät, kulttuuri- ja ohjelmapalveluntuottajat sekä te, jotka haluatte kehittää ostettavia palveluitanne matkailijoille.

Ota mahdollisuuksien mukaan oma läppäri mukaan, työpajaosuuden tehtäviä voi tehdä myös suoraan koneelle. Voit myös etukäteen miettiä, mitä ja millaisia tuotteita haluat kehittää.

Ilmoittaudu täällä >>

Työpajapäivän järjestää Kestävää kasvua Ylä-savon matkailuun -hanke, jossa Rautavaara on mukana.