Siirry sisältöön
Outdooractive -tilaisuus yrityksille

Outdooractive -tilaisuus yrityksille

Outdooractive tavoittaa Suomesta kiinnostuneet matkailijat! Outdooractiven avulla matkailukohteen näkyvyyttä ja viipymää kohteessa voidaan nostaa merkittävästi. Hyviä kokemuksia ja esimerkkejä löytyy eri puolilta Suomea. Valtaosa Suomen matkailukohteista käyttää Outdooractiven tuotteita ja sovelluksia kuten matkailukarttapalveluita, mobiilisovelluksia ja markkinointipalveluita.

Rautavaara on mukana kehittämässä Ylä-Savon kulttuurimatkailureittejä, jotka kulkevat eri kuntien alueella – myös Rautavaaralla. Reitit julkaistaan Outdooractive -alustalla ja mukaan tarvitaan seudun palveluita ja tuotteita. Hyödynnä tämä markkinointi! Jos yrityksesi tietoja ei ole Outdooractivessa, niin tule nyt toteuttamaan se tai päivittämään tietosi. Yrityksen tietojen syöttäminen on maksutonta. Kahvitarjoilu.

Savonia-amk:n Outdoors Pohjois-Savo –hankkeen myötä alueemme reittejä on tuotettu Outdooractive -luontomatkailupalveluun ja reitit tulevat edelleen täydentymään mm. Kiparin reitillä. Tällä hetkellä Rautavaaralta esillä ovat ainakin Uiton kierto ja Pumpulikirkon reitti, katso esimerkki >>

10.11. tilaisuudessa kuullaan, miten yritykset ja kohteet voivat hyödyntää Outdooractivea entistä tehokkaammin. Lisäksi kuullaan Outdooractiven nykytilasta Suomessa ja kansainvälisillä markkinoilla. Info-osuuden jälkeen on mahdollisuus jäädä ohjatusti viemään oman yrityksen tarjontaa Outdooractiveen.

Klo 12–14 Outdooractivesta on kertomassa Johannes Sipponen/Ellare Oy. Tähän on mahdollista osallistua Teamsin välityksellä.

Klo 14–16 työpajaosuus, jossa yrityksen tietoja viedään Outdooractiveen ohjatusti. Vain livetoteutus.

Ilmoittaudu mukaan 8.11.2022 mennessä >>