Siirry sisältöön
Opinto- ja verkostoitumisretki Etelä-Konneveden kansallispuistoon

Opinto- ja verkostoitumisretki Etelä-Konneveden kansallispuistoon

Järjestämme retken Rautavaaran matkailun yritysverkostolle tutustumaan Etelä-Konneveden kansallispuistoon Rautalammille sekä yritysten kansallispuiston alueella järjestämiin palveluihin. Retki on tarkoitettu ensisijaisesti yrittäjille tai muille toimijoille, jotka  tarjoavat matkailijoille suunnattuja palveluja Rautavaaralla. Tervetulleita ovat myös henkilöt, jotka suunnittelevat palvelutuotannon aloittamista.

Päivän ohjelma:

8.00 lähtö yhteiskuljetuksella Rautavaaran kunnantalolta

10.30 saapuminen Loma- ja kurssikeskus Törmälään Rautalammille

  • Törmälän toiminnan ja palvelujen esittely
  • Yhteistyö Törmälän ja muiden alueen yrittäjien kanssa
  • Lounas
  •  Northern Savo Lakeland Product Manual; palvelujen tuotteistaminen kansainväliseen matkailuun. Esittelee projektipäällikkö Sari Hyttinen, Pohjois-Savon Lakeland 2 –hanke

12.45 siirtyminen Kalajan parkkipaikalle

13.00 lähtö patikkaretkelle KalajaRetkeilyn Markku Utriaisen vetämänä. Retken aikana kuulemme yrityksen matkailijoille kansallispuiston alueella tarjoamista palveluista sekä yritysten välisestä yhteistyöstä.

Osallistujilla on oltava säähän sopiva retkeilyvaatetus ja tukevat, maastoon sopivat jalkineet sekä oma juomapullo. Kävelymatkaa retkellä tulee noin 5 km ja reitillä on jyrkkiä nousuja ja laskuja, joten se vaatii terveet jalat ja normaalin kunnon.
Lisätietoja >>

17.00 lähtö paluumatkalle

19.30 paluu Rautavaaran kunnantalolle

Retkelle mahtuu mukaan max 15 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Retki järjestetään, mikäli ilmoittautuneita on vähintään viisi. Ilmoittautumiset 31.5.2021 mennessä sähköisellä lomakkeella >>

Osallistujille maksuttoman retken järjestää Live Like a Local in Rautavaara –hanke.

Lisätietoja: Hanke- ja elinkeinokoordinaattori Tuula Palojärvi, p. 044 452 5712, tuula.palojarvi@rautavaara.fi

 

Live Like a Local in Rautavaara hankkeen rahoittajalogot