Siirry sisältöön
Nature’s Best: Vastuullisuus Metsäkartanolla -päivä 7.2.2024 klo 12 alkaen

Nature’s Best: Vastuullisuus Metsäkartanolla -päivä 7.2.2024 klo 12 alkaen

Kohderyhmä: alueen yritykset & matkailupalveluita tuottavat tahot

Tule mukaan kuuntelemaan, keskustelemaan ja oivaltamaan, mitä teidän yrityksenne voi oppia Metsäkartanon esimerkistä!

Luontomatkailussa vastuullisuusajattelu on tärkeässä roolissa tämän päivän viestinnässä, asiakkaiden odotuksissa, hyödynnettäessä lähipalveluissa piileviä voimavaroja sekä rakennettaessa luontoa kunnioittavaa hiilineutraalimpaa tulevaisuutta.

Laitetaan vastuullisuusajattelumme vauhtiin 7.2.24 klo 12 Nuorisokeskus Metsäkartanolta! Tällöin tutustumme heidän mentoroimana siihen, mitä askelia Metsäkartano on ottanut vastuullisuuden ja kestävyyden polulla, ja sen myötä saavuttanut kansainvälisesti arvostetun Visit Finlandin myöntämän Stustainable Travel Finland merkin. Saamme myös vastauksia, miten otetut askelet johtavat niin ympäristön kuin liiketoiminnankin kannalta parempiin tuloksiin sekä tunnistamme, mitä muita matkailua edistäviä sertifikaatteja meillä on saavutettavissa. Päivä huipentuu ulkoilmassa tapahtuvaan luontoyhteysharjoitukseen ja lopuksi kokoonnumme yhdessä keskustelemaan nuotiokahvin äärelle nauttien suolaista välipalaa.

Metsäkartanon vastuullisuusteema on maksuton, mutta tarjoilun vuoksi pyydämme sitovat ilmoittautumiset 17.1.2024 mennessä.

Ilmoittaudu mukaan: https://link.webropol.com/s/vastuullisuusmestakartanolla
Osallistujamaksimi 20 henkilöä.

Päivä on suunnattu ensisijaisesti yrityksille, mutta mukaan toimintaan ovat tervetulleita kaikki Rautavaaralla matkailijoille palveluja tuottavat tahot. Tervetuloa rakentamaan Rautavaaran luontomatkailun kestävää tulevaisuutta!