Siirry sisältöön
Nature’s Best kokoontuminen 20.3.2024: Messut, valokuvaukset ja yhteismarkkinoinnin asiat!

Ihmisiä takkatulen äärellä.

Nature’s Best kokoontuminen 20.3.2024: Messut, valokuvaukset ja yhteismarkkinoinnin asiat!

Matkailun kehittämisen saralla Nature’s Best -hanke toimii täysillä. Tule mukaan, jos yrityksesi palvelut tai tuotteet ovat sellaisia, joita matkailija voi tarvita tai josta hän voi olla kiinnostunut. Tällaisia palveluja voivat olla tavallisimmin ajateltujen ruokaan, majoitukseen tai aktiviteetteihin liittyvien lisäksi esim. hyvinvointi ja kaupan palvelut.

Seuraava yhteistapaaminen järjestetään 20.3. klo 13 kunnantalolla. Aiheena on mm. Erätaika 2024 messut Kuopiossa johon lähdemme yhteisosastolla, valokuvauspäivät joita toteutetaan yhdessä yritysten kanssa sekä muu yhteismarkkinointi. Kannattaa tulla mukaan yhteiseen toimintaan, sillä tätä kautta yrityksellesi on tarjolla maksutonta näkyvyyttä yhteisten kanavien kautta ja monenlaista yhteistä kehittämistä. Ilmoittaudu tapaamiseen tai kiinnostuksesi messuihin osoitteessa:

https://link.webropol.com/s/ajankohtaistapaaminen

Erätaikamessut 26-28.4.2024 Sorsasalo, Kuopio:
Tuletko meidän mukaamme Erätaikamessuille? Nature’s Best -hanke on varannut yhteisen messupaikan käyttöömme veloituksetta. Edustetaan joukolla yhteismarkkinoinnin keinoin Rautavaaraa, sen upeaa luontoa, palveluita ja tuotteita sekä monipuolista tekemistä! Tapahtumahan on meidän luontomatkailun puolesta toimivien näkövinkkelistä vallan mainio, sillä nyt päästään jututtamaan heitä, jotka ovat myös aidosti luonnosta kiinnostuneita! Laitetaan siis niin sanotusti verkot vesille.

Erätaika 2024 -messut järjestetään Kuopion Sorsasalon raviradalla.
Osoite: Puikkarintie 41, 70420 Kuopio
Messuaika: 26.–28.4.2024
Aukioloajat: pe klo 10.00–18.00, la klo 10.00–17.00, su klo 10.00–17.00

Sovitaan kokoontumisessa messujen alustavat askelmerkit ja jaetaan edustusvuoroja mukaan haluaville. Tehdään messuista antoisat ja juurrutetaan Rautavaaran aktiviteetit sekä puhdas kaunis luonto messuvieraiden mieliin!
Palveluista ja tuotteistanne jaettavat esitteet ja esitemateriaalit ovat myös tervetulleita. Puhutaan näistäkin vielä lisää!

Talven ja kesän valokuvaukset:
Olemme saaneet ammattivalokuvaajan talven ja loppukesän/syksyn valokuvauksiin. Ensimmäinen kuvauspäivä on 16.3 kelkka-ajopäivän yhteydessä, mutta tämä on vasta pieni osa kokonaisuutta. Tapaamisessa pohdimme mitä muita yhteismarkkinoinnin kuvia ja videoita tarvitsemme? Mitä materiaalia meillä jo on ja mitä haluamme lisää? Teemme pientä runkoa pohdinnan tueksi, jota on sitten hyvä lähteä yhdessä muokkaamaan ja ideoimaan kuvaussuunnitelmaa ajatuksien pohjalta eteenpäin. Toteutetaan ideoita mahdollisuuksien mukaan, myös sään ja siirtymienkin osalta katsoen.

Pohditaan myös kokoontumisessa, mitä yhteismarkkinoinnin materiaalia tarvitaan!