Siirry sisältöön
Matkailun yritysverkoston tapaaminen 20.4.

Matkailun yritysverkoston tapaaminen 20.4.

Tervetuloa matkailun yritysverkoston tapaamiseen tiistaina 20.4.2021 klo 16 – 18. Aiheena yhteistyö Metsähallituksen kanssa, josta meille pitää infon Metsähallituksen luontopalveluiden erikoissuunnittelija Kyösti Tuhkalainen.

Metsähallitus tekee pitkäjänteistä yhteistyötä satojen yritysten kanssa eri puolilla Suomea. Nämä matkailuyritykset joko toimivat valtion mailla ja vesillä ja käyttävät toiminnassaan Metsähallituksen ylläpitämiä retkeilyrakenteita tai viestivät luontokohteista yhdessä Metsähallituksen kanssa. Kun yritys käyttää liiketoiminnassaan hyväksi valtion maita tai Metsähallituksen ylläpitämiä retkeilyrakenteita, yrityksen tulee yleensä tehdä yhteistyö- tai käyttöoikeussopimus Metsähallituksen kanssa.

Kuulemme aluksi infon luontomatkailuyrittäjyydestä Metsähallituksen alueilla suojelualueisiin painottuen ja sen jälkeen käymme keskustelua aiheesta. Ilmoittautuessasi tilaisuuteen voit esittää jo ennakkoon kysymyksiä, jotka sinua askarruttavat tässä aiheessa. Kysymyksille on tilaa ilmoittautumislomakkeella. Info kestää noin tunnin ja sen jälkeen käymme läpi muut ajankohtaiset asiat.

Tilaisuuteen voi osallistua paikan päällä kunnantalon valtuustosalissa tai Teamsin kautta.

Ilmoittautumiset sähköisellä lomakkeella 15.4.2021 mennessä. Siirry lomakkeelle >

Yrittäjien lisäksi myös muut matkailun palvelutuotannosta kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan. Kahvitarjoilu.

Tapaaminen on osa Live Like a Local in Rautavaara -hanketta. Tervetuloa!

Noudatamme koronasuosituksia ja paikan päälle voimme ottaa voimassa olevan suosituksen mukaisen määrän henkilöitä (tällä hetkellä max. 20). Jos kaikki eivät mahdu mukaan, paikat tilaisuuteen varataan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lisätiedot: Hanke- ja elinkeinokoordinaattori Tuula Palojärvi, puh. 044 452 5712, tuula.palojarvi@rautavaara.fi

Lisätietoja luontomatkailuyrittäjyydestä Metsähallituksen alueilla:
https://www.metsa.fi/vastuullinen-liiketoiminta/matkailuyhteistyo/luontomatkailuyrittajyys