Siirry sisältöön
PERUTTU: Markkinoinnista potkua myyntiin 13.10.

PERUTTU: Markkinoinnista potkua myyntiin 13.10.

Työpaja on peruttu!

______________________________________________________

Matkailun yritysverkoston työpaja Metsäkartanolla klo 16 – 19.30. 

Tuotteet ovat valmiina, mutta mistä asiakkaat? Kotimaanmatkailu on nosteessa ja Rautavaarakin saanut osansa matkailijavirroista. Löytääkö potentiaalinen asiakas yritykseni ja tuotteeni? Tyydynkö entiseen vai nappaanko kiinni uusiin mahdollisuuksiin ottaen niistä osani? Haluaisinko löytää myös kansainväliset matkailijat?

Tule mukaan yhteiseen työpajaan, jossa etsimme vastauksia kysymyksiin. Tässä illassa saat työstää asiantuntijoiden ohjauksessa oman yrityksesi käytännön suunnitelmaa siitä, miten markkinoit ja edistät sen myötä myyntiäsi.

Ilmoittaudu mukaan osallistujille maksuttomaan tilaisuuteen 6.10.2021 mennessä. Ilmoittautumislomakkeelle >>

Työpajan vetäjinä toimivat matkailun sisällöntuottaja Sofia Tenhunen, matkailun asiantuntija Teija Neuvonen ja projektipäällikkö Sari Hyttinen. He kaikki työskentelevät Pohjois-Savon Lakeland 2 –hankkeessa, jossa yhteismarkkinointia kehitetään markkina-alueina oma maakunta, Ruuhka-Suomi ja ulkomaat yhdessä VisitFinlandin kanssa.

Tutustu Nothern Savo Lakeland aineistoihin:

Product Manual >>

Supplier Manual >>

 

Työpajan järjestävät yhteistyössä Live Like a Local in Rautavaara ja Pohjois-Savon Lakeland 2 -hankkeet. Lisätietoja: Hanke ja elinkeinokoordinaattori Tuula Palojärvi, 044 452 5712, tuula.palojarvi@rautavaara.fi