Siirry sisältöön

Infotilaisuus: Rautavaara Nature’s Best

Luontomatkailun kehittäminen yhdessä yritysten kanssa jatkuu uuden matkailuhankkeen muodossa. Tervetuloa yhteiseen aloitustilaisuuteen torstaina 23.11.2023 klo 13.30 alkaen Rautavaaran kunnantalolle.

Tilaisuus on maksuton, mutta kahvitarjoilun vuoksi tarvitsemme ilmoittautumisen 21.11.2023 mennessä osoitteessa:  https://link.webropol.com/s/naturesbestaloitusinfo

Aloitustilaisuudessa kerromme tarkemmin ja keskustelemme hankkeen toiminnasta.  Tulemalla mukaan voit vaikuttaa siihen, miten mihinkin hankesuunnitelman teemaan tullaan käytännössä tarttumaan. Tulemme ostamaan mm. koulutusta eri teemoihin liittyen matkailun asiantuntijoilta ja nyt kaipaamme evästyksiä siitä, mikä yrittäjien mielestä on erityisen tärkeää. Yhteiset kokoontumiset ovat myös oiva tilaisuus tavata toisia yrittäjiä ja verkostoitua.

Hanke on suunnattu ensisijaisesti yrityksille, mutta mukaan toimintaan ovat tervetulleita kaikki Rautavaaralla matkailijoille palveluja tuottavat tahot. Matkailupalveluiksi tässä katsotaan kaikki ne palvelut ja tuotteet, jotka matkailijoita voivat kiinnostaa. Majoituksen, kahvila- ja ravintolapalveluiden sekä ohjelmapalveluiden lisäksi näitä ovat mm. erilaiset kaupan ja hyvinvoinnin palvelut. Myös tapahtumat ja kulttuuri kuuluvat em. palveluihin.

Lue tiedote hankkeen alkamisesta >>
https://www.rautavaara.fi/rautavaara-panostaa-kansainvalistymiseen-ja-luontomatkailun-kestavaan-kehitykseen

Lisätietoja:
Hankekoordinaattori Markus Rönkkö, p. 044 452 5773, markus.ronkko@rautavaara.fi