Siirry sisältöön

Tilitoimisto Laskentatulos Oy

Tilitoimisto Laskentatulos Oy

Laskentatulos on auktorisoitu tilitoimisto, joka on erikoistunut tekemään asiakkaidensa taloudenpidosta selkeämpää ja ennakoitavaa.

Olemme palkkahallinnon ammattilaisia ja koulutamme itseämme jatkuvasti. Meidän avulla oman yrityksen kirjanpito on mutkatonta sillä olemme yhtä lailla kiinnostuneita yrityksesi luvuista ja neuvomme mielellämme, miten vältät ikävät yllätykset.

Uskallamme käyttää aikaa asiakkaiden auttamiseen.

Kehittyvä yritys kaipaa myös kehittyvää taloudenpitoa. Me olemme kiinnostuneita luvuistasi ja haluamme auttaa siinä, että myös yrityksesi talouden hallinta kehittyy.

Tiedätkö missä tilanteessa yrityksesi ennakkoverot ovat? Entä milloin seuraava palkkojen yleiskorotus tulee? Autamme sinua ennakoimaan ja vähennämme epämieluisien yllätysten määrää.

Kristallipalloa meillä ei ole, mutta ajantasainen tieto yrityksesi talouden tilasta ja toimialasi säädöksistä auttaa tekemään asioita oikein.

Tarjoamme perinteisiä ja sähköisiä taloushallinnon palveluja. Ota rohkeasti yhteyttä. Rautavaaralla sinua palvelee 30 vuoden kokemuksella taloushallinnon ammattilaisemme Jaana Kostian-Kuokkanen, 0400 209 860, jaana.kostian-kuokkanen@laskentatulos.fi

Yhteystiedot
Kuurnankatu 7, 80100 Joensuu