Rautavaara-päivät

Rautavaara-päiviä vietetään seuraavan kerran 29.-30.6.2019.

Rautavaara-päivät on vuosittainen kesätapahtuma Rautavaaran kunnassa, joka kokoaa yhteen koko kunnan väestön, kesäasukkaat ja lomailijat. Tulevan tapahtuman isoimpia uudistuksia ovat mm. Vaarafest, Sivukylän helmi-tapahtuma sekä uusi Vaaralla palaa - kesälehtinen.

Lauantaina luvassa on mm. ohjelmallinen toripäivä, Torijuhla sekä täysin uusi paikallisten nuorten suunnittelema ja toteuttama tapahtuma nuorille ja nuorenmielisille: VAARAFEST! Rautavaara-päiviltä löytyy rutkasti ohjelmaa kaikenikäisille!

Sunnuntaina luvassa on mm. Sivukylän helmi -tapahtuma. Sivukylän helmi -tapahtumaa vietetään vuosittain vaihtuvana kohteena Rautavaaran eri sivukylällä. Tilaisuudet ovat aina avoimia kaikille. Vuonna 2019 Sivukylän helmi on Nurmeslahti ja kesäistä päivää vietetään Kestitupa Wanha Roinilassa.

Ohjelma tulee päivittymään kevään aikana ja se julkaistaan kokonaisuudessaan 6.6.2019 ilmestyvässä Vaaralla palaa - kesälehtisessä.

 

Ohjelmaa Rautavaara-päiville

Oletko järjestämässä ohjelmaa tuleville Rautavaara-päiville ja haluat ohjelmasi näkyviin tapahtuman viralliseen käsiohjelmaan?  Ilmoita tapahtumasta sähköisen lomakkeen kautta viimeistään pe 3.5.2019 mennessä! Lomake löytyy täältä.

 

Toripaikat

Haluaisitko varata itsellesi myyntipöydän lauantain toritapahtumasta? Lisätietoja löydät täältä.

 

Mainospaikat myynnissä Rautavaara kesälehtiseen!

Haluaisitko mainoksesi Vaaralla palaa - kesälehtiseen? Lehti jaetaan 6.6.2019 Pitäjäläisen yhteydessä suurjakeluna n. 4800 talouteen. Lisäksi kesälehtistä painatetaan vielä 500 lisäkappaletta jakoon ennen tapahtumaa. Upea mahdollisuus saada näkyvyyttä omalle toiminnallesi! Ostamalla mainospaikan lehtisestä, tuet samalla myös Rautavaara-päivien toimintaa. Mainospaikkoja on erikokoisia ja hintaisia. Hinnaston ja lisätietoja löydät täältä.

 

Rautavaara-päiviin liittyvissä asioissa ota yhteyttä:
Mona Koskelo
Rautavaara-päivien organisointi
050 595 8590
mona@savonmeneva.fi

Facebook
Otathan seurantaan myös Rautavaara-päivien Facebook -sivut:
https://www.facebook.com/events/270901857130208/

Rautavaara-päivät järjestää Rautavaaran kunta yhteistyössä paikallisten yritysten ja yhdistysten kanssa.