Siirry sisältöön

Työkoordinaattori
Tarja Selkimäki
puh. 040 860 8229
tarja.selkimaki­@rautavaara.fi

Työnantajalle

Rautavaaran kunnan työllisyyspalvelut tukevat työllistymistä, erityisesti nuorten aikuisten sekä pitkäaikaistyöttömien mahdollisuuksia löytää heille sopivin palvelu.

Teemme tiivistä yhteistyötä TE-hallinnon kanssa. Etsimme asiakkaille mahdollisuuksia päästä palkkatuettuun työhön, työkokeiluun, koulutukseen, työhönvalmennukseen, avoimille työmarkkinoille tai oppisopimuskoulutukseen.

Työntekijän palkkaamiseksi työnantajalla voi olla mahdollisuus saada palkkatukea määrärahoista riippuen 30 %, 40 % tai 50 % kokonaispalkkakustannuksista työnhakijan tilanteesta riippuen. Lisätietoa palkkatuesta TE-toimiston sivuilta.

Palkkatuki on harkinnanvarainen tuki työ- ja elinkeinotoimistosta ja sen tarkoituksena on tukea työttömän työnhakijan työllistymistä avoimille työmarkkinoille. Työ- ja elinkeinotoimistossa arvioidaan palkkatuen tarpeellisuus, tuen suuruus ja kesto tapaus kerrallaan.

Työllisyyspalvelut tekevät myös yritysyhteistyötä. Työkoordinaattori tulee mielellään yrityskäynneille, jonka aikana voidaan keskustella, kuinka työllisyyspalvelut voivat olla hyödyksi esimerkiksi rekrytoinnissa.

Rautavaaran kunta myöntää työttömän työnhakijan työllistämiseen tukea palkkiona työttömän rautavaaralaisen työllistämisestä. Työnantajina voivat toimia yritykset, yhdistykset, seurakunnat ja yksityishenkilöt.

Tukea myönnetään varattujen määrärahojen puitteissa hakemusten saapumisjärjestyksen perusteella.

Pääset tutustumaan kunnan tarjoamiin yritysten elinkeinotukiin sekä työllistämisen ja työllistymisen tukiin tästä.

Työkoordinaattori
Tarja Selkimäki
puh. 040 860 8229
tarja.selkimaki­@rautavaara.fi