Siirry sisältöön

Vastaa kyselyyn ja kerro mielipiteesi liikenneturvallisuuden parantamiseksi 17.3. mennessä

Miten Rautavaaran liikenneturvallisuutta pitäisi mielestäsi parantaa? Vastaa kyselyyn ja kerro ehdotuksesi liikenneturvallisuuden kehittämiseksi.

Ylä-Savon kuudessa kunnassa (Rautavaara, Iisalmi, Kiuruvesi, Lapinlahti, Sonkajärvi ja Vieremä) ja Siilinjärvellä on käynnistetty liikenneturvallisuussuunnitelman laatiminen. Suunnitelman tavoitteena on parantaa alueen liikenneturvallisuutta tunnistamalla keskeisiä parannuskohteita liikenneympäristöstä sekä kehittää alueella tehtävää liikenneturvallisuustyötä.

Liikenneturvallisuussuunnitelma laaditaan Rautavaaralle, Iisalmeen, Kiuruvedelle, Lapinlahdelle, Siilinjärvelle, Sonkajärvelle ja Vieremälle. Työn tilaajina toimivat Pohjois-Savon ELY-keskus ja alueen kunnat. Suunnitelman laatimisesta vastaa rakennetun ympäristön asiantuntijayritys Sitowise Oy. Suunnitelman laatiminen käynnistyi joulukuussa 2023 ja se valmistuu vuoden 2024 loppuun mennessä.

Alueen asukkailta ja muilta alueella liikkuvilta toivotaan vastauksia liikenneturvallisuuskyselyyn. Kyselyn tarkoituksena on selvittää liikenneturvallisuuden nykyisiä hyvä ja huonoja puolia sekä kartoittaa liikenneympäristöstä vaarallisiksi koettuja kohtia.

Kyselyyn voi vastata 17.3.2024 saakka osoitteessa https://app.maptionnaire.com/q/49d4ztc4cjg9