Siirry sisältöön

Rautavaaran päiväkoti on pieni kodinomainen päiväkoti. Parhaillaan päiväkodissamme työskentelee päiväkodin johtaja/varhaiskasvatuksen opettaja, varhaiskasvatuksen erityisopettaja sekä neljä lastenhoitajaa. Lapsia päiväkodin toimintaan osallistuu 20-26. Toimintamme kivijalkana on pedagoginen näkökulma toiminnan järjestämiseen ja kehittämiseen. Erityispiirteenämme on luontoliikuntapainotteisuus.

Etsimme Rautavaaran päiväkotiin
VARHAISKASVATUKSEN SOSIONOMIA
määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.8.2023-31.7.2024.

Määräaikaisuuden peruste on määräaikainen hanke (valtion erityisavustus varhaiskasvatuksen tasa-arvon ja laadun edistämiseen).

Varhaiskasvatuksen sosionomina osallistut hyvinvoinnin ja pedagogiikan ammattilaisena päiväkodin ryhmien toiminnan ja opetuksen suunnitteluun, toteuttamiseen, arviointiin sekä kehittämiseen. Työssäsi painottuu pedagoginen osaaminen ja sen tuominen osaksi lapsiryhmien toimintaa. Odotamme sinulta valmiutta rakentaa yhdessä muun henkilöstön kanssa päiväkodin toimintakulttuuria ja oppimisympäristöä lasten ja perheiden hyvinvointia sekä varhaiskasvatussuunnitelman tavoitteita tukevaksi.

Eduksi tehtävässä luetaan vahva pedagoginen työote, myönteinen ja ratkaisukeskeinen asenne myös haastavissa tilanteissa, hyvät vuorovaikutustaidot sekä kyvykkyys kohdata varhaiskasvatusikäiset lapset kunnioittavasti. Arvostamme kiinnostustasi ja kokemustasi tunnistaa lasten ja perheiden hyvinvointiin vaikuttavia tekijöistä. Tehtävän tuloksellinen hoitaminen edellyttää lisäksi hyviä organisointitaitoja sekä kyvykkyyttä tiimityöskentelyyn.

Edellytämme tehtävässä varhaiskasvatuslain (540/2018 § 27) mukaista varhaiskasvatuksen sosionomin kelpoisuutta. Tehtävää täytettäessä huomioimme myös alan opiskelijat, jotka viimeistelevät opintojaan esimerkiksi opinnäytetyön osalta.

Viikkotyöaika tehtävässä on 38,25 h/vko (38h 15min). Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät voimassa olevan Kunta-alan yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Palvelussuhteen tehtäväkohtainen palkka on 2600€/kk (+ mahdolliset lisät).

Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista, viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista, esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä sovelletaan kolmen kuukauden koeaikaa.

Tehtävään haetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry.fi-palvelussa 18.5.2023 klo 16 mennessä. Hakemukseen liitetään kelpoisuuden osoittavat todistukset.