Takaisin

Kysely jokapäiväisestä hyvinvoinnista

Hyvä kuntalainen,

Kerro henkilökohtainen kokemuksesi jokapäiväisestä hyvinvoinnistasi. Pohjois-Savon kunnissa ja maakunnassa tehdään vuosittain hyvinvointiraportti eli tarkastellaan, miten hyvinvointiasiat ovat edenneet ja mitkä ovat hyvinvoinnin kehittämiskohteet. Raportin valmistelun tueksi kaivataan kuntalaisten henkilökohtaisia kokemuksia jokapäiväisestä hyvinvoinnista. 

Vastaa kokemukselliseen hyvinvointikyselyyn 6.2.2019 mennessä  joko vastaamalla verkkokyselyyn https://my.surveypal.com/kokemus2019 tai täyttämällä paperinen kyselylomake. Kyselyyn vastaaminen vie noin 15 minuuttia. Paperisia kyselylomakkeita on tarvittaessa saatavilla kunnanviraston neuvonnasta. Kyselyyn vastaaminen on vapaaehtoista ja vastaukset käsitellään luottamuksellisesti.

Yhteenveto vastauksista julkaistaan osana Pohjois-Savon maakunnan ja kuntien hyvinvointiraporttia https://www.hyvinvointikertomus.fi/

Kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan Pohjois-Savon maakunnassa kolme 50e arvoista lahjakorttia oman kunnan hyvinvointipalveluihin. Arvontaan osallistuminen on vapaaehtoista. Mikäli haluat osallistua arvontaan, jätä yhteystietosi (nimi ja puh.nro/sähköpostiosoite/osoite) verkkokyselyn tai paperisen kyselylomakkeen lopussa olevaan yhteystiedot arvontaa varten -kenttään. Kyselylomake ja yhteystiedot käsitellään erikseen. Arvonnan voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.

Lisätietoja kyselystä ja hyvinvointikertomuksesta saat opiskelija Heidi Niemiseltä, puh: 050 5951654, email: heidinie@student.uef.fi ja Pohjois-Savon maakunnan/ Kuopion kaupungin hyvinvointikoordinaattorilta, Säde Rytköseltä, puh: 044 7182462, email: sade.rytkonen@kuopio.fi