Siirry sisältöön

Uudet elinkeinotuet haettavissa

Uudet elinkeinotuet haettavissa

Rautavaaran kunta tukee paikallisia yritystoimijoita ja työnhakijoita elinkeinotukien avulla. Tukia myönnetään ehdot täyttävien, yksilöityjen sähköisillä lomakkeilla tehtyjen hakemusten perusteella. Nyt on julkaistu haettavaksi kaksi uutta elinkeinotukea.

Tuki avoimien työpaikkojen yhteismarkkinointiin tarkoittaa työllistävän yrityksen ja Rautavaaran kunnan yhteistyötä yrityksen avoimesta työpaikasta mainostamisessa sähköisissä kanavissa. Käytännössä tehdään maksullinen mainoskampanja kunnan sosiaalisen median kanaviin, josta yritys voi myös itse jakaa mainosta. Kampanjan kustannuksista vastaa osittain kunta ja osittain yritys.
Lue lisää >

Toinen uusi tuki on Tuki myytävien yritysten yhteismarkkinointiin. Myös tässä on kyse yhteisestä, maksullisesta markkinointikampanjassa sosiaalisen median kanavilla. Tukea on mahdollisuus saada tilanteessa, kun yritys on julkisesti myynnissä ja sille haetaan jatkajaa.
Lue lisää >

Rautavaaran kunnalla on kaikkiaan yhdeksän erilaista elinkeinotukea, joilla tuetaan mm. yrityksen perustamista, kehittämistä tai työllistämistä. Myös työttömänä työnhakijana olleen rautavaaralaisen työllistyessä kunnan alueen ulkopuolelle, voi hän saada tukea työmatkaan.
Katso kaikki kunnan elinkeinotuet >

Tukien lisäksi Rautavaaran kunta tarjoaa yrittäjille ja yrittäjiksi ryhtyville maksutonta neuvontaa kunnan asiantuntijoiden ja yhteistyökumppanien avulla. Kunnan elinkeinopolitiikan halutaan olevan aktiivista; kunnan ja yrittäjien, lähikuntien sekä muiden toimijoiden monipuolisella yhteistyöllä pyritään mahdollistamaan yrityksille hyvä toimintaympäristö.

Lisätietoja:
Elinkeinopäällikkö
Tuula Palojärvi
puh. 044 452 5712
tuula.palojarvi@rautavaara.fi