Tietoa sivuista

Rautavaaran kunnan verkkopalvelua ylläpitää Rautavaaran kunta. Verkkosivuston www.rautavaara.fi nettivastaava on Riku Räsänen.

Oikeudellinen vastuu

Verkkopalvelun sisältöä päivitetään ja se pyritään pitämään jatkuvasti ajan tasalla. Rautavaaran kunta ei vastaa virheiden tai sivuston käytön aiheuttamista välittömistä tai välillisistä kustannuksista tai vahingoista. Kaikissa tilanteissa verkkopalvelun tietojen oikeellisuutta, muuttumattomuutta ja ajantasaisuutta ei voida taata. Rautavaaran kunta ei ole vastuussa sivuston teknisistä häiriöistä johtuvista haitoista. Rautavaaran kunta ei myöskään vastaa niistä verkkoaineistoista, joihin Rautavaaran kunnan sivustolta on linkki. Rautavaaran kunta pidättää oikeuden tehdä sivustolle muutoksia tai rajoittaa sinne pääsyä pakottavista syistä.

Palaute

Verkkosivuston kautta lähetetty palaute ohjautuu kirjaamoon. Palautelomakkeen kautta ei voi kuitenkaan laittaa vireille virallisia toimenpiteitä vaativia asioita. Palautelomakkeeseen ei saa myöskään syöttää arkaluontoisia tietoja, kuten henkilötunnuksia.

Henkilötietojen käsittely

Verkkopalvelujen käyttäjien henkilötietoja ei kerätä. Käyttäjä voi ilmoittaa yhteystietojaan haluamallaan tavalla, jos hän haluaa esimerkiksi vastauksen palautteeseensa. Verkkopalvelun käytöstä kerätään tilastotietoa, kuten kävijämääriä, eri sivujen käyttöastetta sekä palvelun sisääntulo- ja poistumissivutietoja. Näitä tietoja hyödynnetään verkkopalvelun kehitystyössä.