Siirry sisältöön

Olisitko sinä oikea henkilö tekniseksi johtajaksi kehittyvään, energiaa puhkuvaan ja luonnonläheiseen kuntaamme? Nyt sinulla on mahdollisuus päästä mukaan kehittymismyönteiseen työyhteisöömme.

Rautavaaran kunta julistaa haettavaksi

TEKNISEN JOHTAJAN VIRAN

Nyt meillä on tarjolla teknisen johtajan vakituinen virka, jossa pääset hyödyntämään monipuolisesti osaamistasi! Toivomme sinun aloittavan virassa jo elokuun aikana tai kuitenkin viimeistään 1.9.2023, mutta kuten työelämään kuuluu, kaikki on sovittavissa.

Tarjoamme itsenäisen ja monipuolisen tehtävän ja olet osa motivoitunutta ja nuorekasta kunnan johtoryhmää. Työtä on mahdollista tehdä myös osin etänä ja käytössäsi on modernit sähköiset työkalut. Otamme huomioon monenlaiset hakijat ja erilaiset tarpeet joustavasti!

————————————————————————————————————————————————

Teknisenä johtajana toimit teknisten palveluiden johtajana. Tekninen toimi sisältää lupa- ja viranomaispalvelut, kunnan tilakeskuksen, vesilaitoksen sekä siivouspalvelut. Tehtävässäsi toimit teknisen lautakunnan esittelijänä ja tehtävässäsi on valmisteluvastuuta. Vastaat tulosalueesi talouden toteutumisesta ja raportoinnista. Tekninen johtaja on kunnan johtoryhmän jäsen.

Odotamme sinulta teknisen alan tuntemusta sekä riittävää johtamistaitoa ja ongelmanratkaisukykyä. Kunta-alan tuntemus ja osaaminen kiinteistöjen ylläpidosta ja julkisista hankinnoista on etunasi. Lisäansiona näemme osaamisen kaavoituksesta sekä kehityshankkeiden johtamisesta.

Työskentelyotteeltasi olet vastuuntuntoinen, kehittämismyönteinen ja innovatiivinen. Kykenet toimimaan tehokkaasti aikataulujen puitteissa. Yhteistyön tekeminen muun henkilöstön ja luottamushenkilöiden kanssa on sinulle luontevaa ja omaat hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Kirjallinen ja suullinen viestintäsi on sujuvaa. Aktiivinen ja innostunut ote työhön on enemmän kuin suotavaa!

Viran kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto, ja toivomme, että tutkintosi on tekniseltä alalta. Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät kunta-alan teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on noin 4790 €/kk. Virassa sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa.
Hakemukset toimitetaan Kuntarekry -palvelun kautta 22.6.2023 klo 10.00 mennessä. Hakemukseen liitetään tarvittavat todistukset (mm. kelpoisuus).

Haastattelut järjestetään 28.6.2023.

————————————————————————————————————————————————
Tiesithän, että Rautavaaran kunta tarjoaa henkilöstölleen muun muassa seuraavia etuja:
– lyhytaikaista majoitusta luontoisetuna
– maksaa KVTES:n mukaisen hälytysrahan sijaan korotettua hälytysrahaa (pl. varallaoloaika)
– viikoittaisen työpaikkaliikunnan
– lakisääteistä laajempi työterveys
– vuosittain jouluruokailun ja TYHY-toimintaa
– ePassi Flex 200 € vuodessa