Rautavaara-päivien tapahtumailmotus lomake

Oletko järjestämässä ohjelmaa tuleville Rautavaara-päiville ja haluat ohjelmasi näkyviin viralliseen käsiohjelmaan? Rautavaara-päivien yksi uudistus on käsiohjelman ja Pihkassa kotiseutuun -lehden yhdistyminen.

 

OHJE TAPAHTUMAILMOITUS -LOMAKKEELLE

Voit ilmoittaa tapahtumasta/ohjelmastasi täyttämällä ja palauttamalla lomakkeen sähköisesti tällä sivulla tai vaihtoehtoisesti Kunnanviraston opastuksesta löytyvällä paperisella lomakkeella. Suosittelemme kuitenkin ilmoittamaan tapahtumasta/ohjelmasta sähköisesti. Lomakkeella ilmoitetut tapahtumat/ohjelmat julkaistaan Vaaralla palaa -lehtisessä.

HUOM!! Palautathan lomakkeen VIIMEISTÄÄN PERJANTAINA 3.5.2019 sähköisesti tai Kunnanviraston opastukseen (aukioloaikana ma-pe 8-14), niin tiedot ehtivät Vaaralla palaa - kesälehtiseen.

Huomioithan, että tapahtumapäivä, aikataulu, tapahtuman nimi, paikka, tapahtuman järjestäjä ja tapahtuman kuvaus ovat julkista tietoa. Sen sijaan vastuuhenkilön nimeä, sähköpostia ja puhelinnumeroa ei julkaista. Mikäli tapahtuma pitää sisällään esim. ennakkoilmoittautumisen, laita tarvittavat yhteystiedot ”tapahtuman kuvaus” -kohtaan.

Henkilötietoja käytetään ainoastaan Rautavaara-päivien valmisteluun liittyviin asioihin ja ne hävitetään heinäkuun 2019 aikana.

 

Mikäli kysyttävää ilmenee, otathan yhteyttä:

Mona Koskelo
Rautavaara-päivien organisointi
050 595 8590
mona@savonmeneva.fi

Sähköinen lomake

Tähdellä (*) merkityt kohdat tulee täyttää

Kenttä on pakollinen.

Tapahtumapäivä*

Kenttä on pakollinen.
Kenttä on pakollinen.
Kenttä on pakollinen.
Kenttä on pakollinen.
Kenttä on pakollinen.
Kenttä on pakollinen.