Siirry sisältöön

Rautavaaran kesälehti Vaaralla palaa on julkaistu

Rautavaaran kesälehti Vaaralla palaa on julkaistu!

Kesälehti kokoaa yhteen kunnan kuulumisia viimeisen vuoden ajalta ja sisältää listauksen Rautavaarapäivien ohjelmasta. Lisäksi tänä vuonna mukana on naapurikuntien jättämiä onnitteluja 150-vuotiaalle Rautavaaran kunnalle.

Kesälehden alkusanat on kirjoittanut kunnanjohtaja Mikko Kärnä. Tämän lisäksi yhteisnäiskoulun rehtori Marianne Korkalainen kertoo tekstissään Rautavaaran kehittyvän ja kansainvälistyvän lukion kuulumisista. Vs. hallintojohtaja Petra Kajanus muistelee syksyn kyberhyökkäystä harmillisena mutta opettavaisena kokemuksena.

Myös kuntalaiset pääsevät ääneen. Uudella Restentin jorinat -palstalla Raatavuara Restentti -tittelin vuonna 2023 pokannut Marianna Kauhanen pohtii yhteisen tekemisen ja talkootyön merkitystä. Rautavaaran kesäteatterin Hannu Huusko kertoo kesällä esitettävästä Rusetteja vanhasta muistista -näytelmästä.

Kesälehti on jaettu tällä viikolla muun postijakelun yhteydessä Rautavaaran alueen kotitalouksiin. Jos Posti-Kusti ei olekaan jostain syystä jakanut lehteä laatikkoon, julkaisun voi napata mukaan kunnantalon aulasta, kirjastolta ja torilla sijaitsevasta matkailuinfon pisteestä.

Lisäksi kesälehti on luettavissa verkkoversiona täällä: Vaaralla palaa -kesälehti 2024

Kipin kapin lukemaan!