Siirry sisältöön

Rautavaara mukaan Ylä-Savon kuntien matkailuyhteistyöhön

Rautavaara mukaan Ylä-Savon kuntien matkailuyhteistyöhön

Rautavaara on liittynyt  mukaan Ylä-Savon matkailun seudulliseen kehittämistoimintaan.

Toimenpiteitä toteuttaa Iisalmi ja tienoot matkailumarkkinointiryhmä, jossa mukana ovat Iisalmen ja Kiuruveden kaupungit sekä Lapinlahden, Rautavaaran, Sonkajärven ja Vieremän kunnat sekä Iisalmen kaupunkialueen kehittämisyhdistys Iiden ry.

Ulospäin yhteistyö on näkyvintä yhteisen markkinoinnin kautta, jonka kotipesänä on iisalmijatienoot.fi –sivusto, jossa esitellään alueen tarjontaa matkailijoille laajasti. Yhteistyön myötä sivustolla tullaan jatkossa näkemään myös sisältöjä Rautavaaralta.

Toiminnan tavoitteena on alueen houkuttelevuuden lisääminen, matkailun ja tapahtumien kehittäminen sekä yrittäjien yhteistyö niin alueella kuin maakunnallisestikin.

Rautavaaran kunta liittyy yhteistyöhön Visit Rautavaara –brändin kautta.
– Viimeisen puolentoista vuoden aikana Rautavaaralla on tehty yhdessä yritysten kanssa matkailun kehittämistä ja yhteismarkkinointia paikallisesti, kertoo hanke- ja elinkeinokoordinaattori Tuula Palojärvi. Yhdessä on työstetty visitrautavaara.fi –matkailusivusto, jossa on esillä Rautavaaran kohteet, aktiviteetit ja palvelut. Yrittäjät ovat kehittäneet omia tuotteitaan ja olleet aktiivisia osallistuen yhteisiin työpajoihin, infoihin sekä opinto- ja verkostoitumisretkiin Rautavaaran ulkopuolelle. Visit Rautavaara –brändin kautta on tehty myös yhteismarkkinointia  sosiaaliseen mediaan sekä painettuihin matkailuoppaisiin.

– Iisalmi ja tienoot yhteistyö on luontainen jatkumo sille työlle, jota Rautavaaralla on tehty viime vuodet oman näkyvyyden, brändäämisen ja luontomatkailun eteen, kertoo Rautavaaran kunnan elinvoimajohtaja Joona Kokkonen.

 

Lisätietoja:
Elinvoimajohtaja Joona Kokkonen, p. 040 860 8216, joona.kokkonen@rautavaara.fi
Hanke- ja elinkeinokoordinaattori Tuula Palojärvi, 044 452 5712, tuula.palojarvi@rautavaara.fi

 

Live Like a Local in Rautavaara hankkeen rahoittajalogot