Siirry sisältöön

Me luomme Rautavaaralla luonnollisen hyvää elämää tuomalla yhteen luonnon mahdollisuudet ja hyvän elämän edellytykset – Olemme luonnollisen hyvän elämän edelläkävijöitä.

Haemme Rautavaaran yhtenäiskouluun

PERUSOPETUKSEN RESURSSIOPETTAJAA

määräaikaiseen virkasuhteeseen ajalle 7.8.2023-1.6.2024.

Määräaikaisuuden peruste on määräaikainen hanke (valtion erityisavustus esi- ja perusopetuksen tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseen).

Etsimme joukkoomme innostavaa ja lämminsydämistä opettajaa, joka työskentelee mielellään lasten ja nuorten parissa. Tehtävään kuuluu resurssiopettajan tehtävät pääsääntöisesti alakoulussa. Tehtävään sisältyy alkuopetuksen matematiikan ja äidinkielen opetusta, muut opetettavat luokat ja aineet vaihtelevat tarpeen mukaisesti. Opetustunteja voi olla myös yläkoulussa. Resurssiopettajana toteutat muiden opettajien kanssa samanaikaisopetusta sen eri muodoissa.

Edellytämme sinulta opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista säädetyn asetuksen (986/1998) mukaista luokanopettajan kelpoisuutta. Tehtävään kelpoisten hakijoiden puuttuessa myös muut hakijat otetaan huomioon tehtävää täytettäessä.

Tehtävässä on mahdollista tehdä opetustunteja 16-24vvt työntekijän toiveen mukaisesti. Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät voimassa olevan Kunnallisen opetushenkilöstön yleisen virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Koeaika tehtävässä on 3kk. Virkaan valitun on ennen valinnan vahvistamista, viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista, esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Viran hakuaika on 18.4.-12.5.2023 klo 16 asti. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuuden osoittavat todistukset. Hakeminen tapahtuu ensisijaisesti Kuntarekry.fi-palvelun kautta.