Siirry sisältöön

Rautavaaran varhaiskasvatuksen muodostaa pieni kodinomainen päiväkoti sekä kaksi perhepäivähoitajaa. Parhaillaan päiväkodissamme työskentelee päiväkodin johtaja/varhaiskasvatuksen opettaja, varhaiskasvatuksen erityisopettaja sekä neljä lastenhoitajaa. Lapsia päiväkodin toimintaan osallistuu 20-26. Rautavaaralaisen varhaiskasvatuksen kivijalkana on pedagoginen näkökulma toiminnan järjestämiseen ja kehittämiseen. Erityispiirteenämme on luontoliikuntapainotteisuus.

Etsimme Rautavaaran varhaiskasvatukseen
PÄIVÄKODIN JOHTAJAA
Palvelussuhde on vakituinen virkasuhde.

Virkaan valittava päiväkodin johtaja toimii nykyisen päiväkodin johtajan loman ajan viransijaisena 1.-25.7.2023 ja 26.7.2023 alkaen päiväkodin johtajan virassa toistaiseksi.

Päiväkodin johtajana vastaat päiväkodin toiminnan johtamisesta sekä toimit perhepäivähoidon ohjaajana kahdelle perhepäivähoitajalle. Työajastasi 20% toimit päiväkodissa varhaiskasvatuksen opettajana ja 80% esihenkilötehtävissä.

Toivomme, että tehtävään valittavalla henkilöllä on osaaminen ja ymmärrys varhaiskasvatuksen pedagogiikasta ja toimintaympäristöistä sekä kokemusta henkilöstön johtamisesta. Etsimämme henkilö on kehittämis- ja kehittymishaluinen, omaa hyvät vuorovaikutustaidot eikä pelkää tarttua haasteisiin. Työssäsi näkyy lapsilähtöinen ja ratkaisukeskeinen ote sekä kiinnostus pedagogiseen johtamiseen ja sen kehittämiseen.

Toivomme sinulta halua kehittää paitsi varhaiskasvatushenkilöstön myös omaa osaamistasi. Tuemme ja järjestämme tehtävässä täydennyskoulutusta. Päiväkodin johtajana sinulla on mahdollista tehdä työtä osittain myös etänä.

Päiväkodin johtajan viran kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain (540/2018) 6 luvun 31 §:n mukainen kelpoisuus, jossa noudatetaan varhaiskasvatuslain (540/2018) 14 luvun 75 § siirtymäsäännöstä.

Tehtävässä noudatetaan yleistyöaikaa, joka on 38,25 h/vko (38h 15min). Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät voimassa olevan Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti. Palvelussuhteen tehtäväkohtainen palkka on 3153,62€-3253,62€ (+ mahdolliset lisät).

Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista, viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista, esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Tehtävään haetaan ensisijaisesti Kuntarekry.fi-palvelussa 13.6.2023 klo 16 mennessä. Hakemukseen liitetään kelpoisuuden osoittavat todistukset.