Siirry sisältöön

Minun Tiilikkajärven kansallispuistoni – osallistu valokuvakilpailuun!

Minun Tiilikkajärven kansallispuistoni – osallistu valokuvakilpailuun!

Missä sykkii sinun Tiilikkajärven kansallispuiston sielunmaisemasi? Onko kuvaamasi luonto kauneimmillaan kesällä vai talvella? Mitä valokuvasi kertoo Tiilikkajärven kansallispuistosta – ja sinusta?

Rautavaaran kunta järjestää ”Minun Tiilikkajärven kansallispuistoni” -valokuvakilpailun. Kuvia kilpailuun voi lähettää sähköpostitse 31.3.2022 saakka osoitteeseen: tiia.kampman@rautavaara.fi. Kukin kuvaaja voi osallistua kilpailuun maksimissaan kolmella kuvalla. Kuva Tiilikkajärven kansallispuistosta voi olla otettu joko nykyiseltä tai suunnitellulta puiston laajennusalueelta, ja se voi kuiskia myös historiaa.

Kuvan parhaimmistosta tullaan koostamaan näyttely toukokuussa Metsäkartanolle. Kuvasi lähettämällä annat luvan kuvasi käyttöön valokuvanäyttelyssä. Kilpailun lähetettyjä valokuvia tullaan mahdollisesti käyttämään myös Tiilikkajärven Master Plan -suunnitelman (valmistuu 31.5. mennessä) kuvituksessa (painettu ja nettiversio) sekä Rautavaaran kunnan julkaisuissa (printti ja netti). Lähettämällä kuvasi kilpailuun annat luvan kuvasi julkaisuun myös edellä mainituissa kanavissa.

Sinulla tulee olla lähettämiisi valokuviin täydet oikeudet. Huomaathan, että mikäli kuvissasi esiintyy henkilö/henkilöitä tulee sinulla olla myös heidän lupansa kuvan lähettämisestä kilpailuun ja edelleen sen käyttöön valokuvanäyttelyssä sekä julkaisuihin edellä mainituissa kanavissa. Kuva tulee lähettää sähköisenä (esim. jpg). Kuvakoon on oltava riittävän laadukas, jotta siitä voidaan tulostaa näyttelykokoinen valokuva.

Voittajakuvan ottaja palkitaan Metsäkartanon kahden hengen majoitusviikonlopulla.

Valokuvakilpailun järjestää, Tiilikkajärven kansallispuiston laajenemisen Master Plan –hankkeen tiimoilta, Rautavaaran kunta yhteistyössä Metsäkartanon kanssa.

Lisätietoja:
Tiia Kampman
Hankekoordinaattori
Rautavaaran kunta
p. 044 452 5755
tiia.kampman@rautavaara.fi