Siirry sisältöön
Mies lämmittää saunaa

Syyslomalle!

Ainutlaatuisia ja mieleenpainuvia elämyksiä Rautavaaran luonnossa

Tunne suon salaperäinen voima, anna metsän kääriä sinut rauhoittavaan syleilyynsä. Täällä on rauhan raja, jonka ylitettyäsi arjen melskeet unohtuvat. Koe aito erämaa, jossa mieli lepää.

Rautavaara hurmaa luonnollaan ja luonnollisuudellaan! Tule yksin tai yhdessä. Vaella tai patikoi, metsästä tai pyöräile. Istu mättäälle. Sulje silmät, kuuntele ja haistele.

Poimi tästä ajankohtaiset vinkit syksyn lomaan

Kansallispuistoon

Rautavaaran suosituin luontokohde on Tiilikkajärven kansallispuisto, jossa on noin 20 kilometrejä merkittyjä reittejä. Näkemisen arvoisia paikkoja ovat mm. Venäjänhiekka ja Tiilikanaution tila, jonka pihapiirissä on merkkejä järvimalmin käsittelystä.
Lue lisää >>     Katso muut kohteet >>

Metsälle

Metsästyksen harrastajalle Rautavaaran erämaat tarjoavat luonnon rauhaa ja elämyksiä ikiaikaisen elämäntavan parissa. Pienriistan metsästyslupien osto kunnan maille hoituu kätevästi verkkokaupan kautta.
Lue lisää >>     Muita aktiviteetteja>>

Cafe Konkelon perheviikot

Syys-lokakuussa Cafe Konkelossa on perheviikot! Huom! vko 41 suljettu. Ruokalistalla lasten suosikkeja, kaikille lapsille tikkari ja / tai jätski jälkkäriksi. Ja mikä parasta: Perhehinta  5 € / henkilö!
Lue lisää >>

Majoitustarjoukset Metsäkartanolla

Talven majoitustarjoukset 1.10.2021 alkaen
Lue lisää >>

Etätöitä elämysten lomassa

Lomalla, mökillä, ohikulkumatkalla? Melkein vapaalla, mutta silti pitäisi rauhallinen soppi löytää välillä työasioiden hoitoon. Toimistohuone kympillä käyttöösi päiväksi Rautavaaran kunnantalolla.
Lue lisää >>

Live Like a Local in Rautavaara hankkeen rahoittajalogot