Siirry sisältöön

Etsimme Rautavaaran lukioon ja yhtenäiskouluun englannin kielen lehtorin viransijaista ajalle 1.8.2024-31.7.2025.

Haemme Rautavaaran lukioon ja yhtenäiskouluun
LUKION JA PERUSKOULUN ENGLANNIN KIELEN LEHTORIA
Kyseessä on viransijaisuus ajalle 1.8.2024-31.7.2025.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti. Kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset liitetään työhakemukseen. Tehtävään valittavan tulee olla kelpoinen opettamaan englannin kieltä sekä peruskoulussa että lukiossa.

Lukuvuoden aikana tehtävään sisältyy myös 3-4 psykologian opintojakson opetus lukiossa.

Rautavaaran yhtenäiskoulu ja lukio ovat noin 150 oppilaan ja 30 työntekijän kokonaisuus. Koulukeskuksella toimii perusopetuksen ja lukion lisäksi myös esikoulu. Etsimme avoinna olevaan tehtävään oppilaslähtöistä ammattilaista ja hyvää työkaveria joukkoomme. Edellytämme valittavalta henkilöltä hyviä yhteistyötaitoja, ratkaisukeskeisyyttä, rauhallista ja ymmärtävää kasvatusotetta sekä kokonaisvaltaista otetta oppilaisiin, luokkaan ja luokkatyöskentelyyn.

Toivomme sinun olevan kehittymishaluinen sekä halukas kehittämään koulun käytäntöjä yhdessä muun opetushenkilöstön kanssa opetussuunnitelman hengessä. Tehtävä edellyttää hyvää ammattitaitoa englannin kielen opetuksessa. Odotamme sinulta hyvää perusopetuksen ja lukion opetussuunnitelman hallintaa. Eduksi katsotaan kokemus KV-työskentelystä peruskoulussa ja lukiossa, sillä tehtävässä tulet koordinoimaan Erasmus+ hanketta.

Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista, viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista, toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikostaustaote. Viran täyttämisessä noudatetaan kolmen (3) kuukauden koeaikaa. Palkkaus ja palvelussuhteen edot ovat kunnallisen opetusalan virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaiset.

Virkaan haetaan ensisijaisesti Kuntarekryn kautta 17.6. klo 16 mennessä. Mahdolliset haastattelut pidetään 19.6.