Siirry sisältöön

Haemme Rautavaaran yhtenäiskouluun ja lukioon
PERUSKOULUN JA LUKION LIIKUNNAN JA TERVEYSTIEDON LEHTORIA
Kyseessä on vakituinen virkasuhde 1.8.2023 lukien.

Rautavaaran yhtenäiskoulu ja lukio ovat noin 160 oppilaan ja 30 työntekijän kokonaisuus. Koulukeskuksella toimii perusopetuksen ja lukion lisäksi myös esikoulu sekä yksi valmistavan opetuksen ryhmä.

Etsimme avoinna olevaan tehtävään oppilaslähtöistä ammattilaista ja hyvää työkaveria joukkoomme. Edellytämme valittavalta henkilöltä hyviä yhteistyötaitoja, ratkaisukeskeisyyttä, rauhallista ja ymmärtävää kasvatusotetta sekä kokonaisvaltaista otetta oppilaisiin, luokkaan ja luokkatyöskentelyyn.

Toivomme sinun olevan kehittymishaluinen sekä halukas kehittämään koulun käytäntöjä yhdessä muun opetushenkilöstön kanssa opetussuunnitelman hengessä. Tehtävä edellyttää hyvää ammattitaitoa liikunnan ja terveystiedon opetuksessa. Odotamme sinulta hyvää perusopetuksen ja lukion opetussuunnitelman hallintaa.

Viran kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti. Kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset liitetään hakemukseen. Tehtävään valittavan tulee olla kelpoinen opettamaan liikuntaa ja terveystietoa sekä peruskoulussa että lukiossa.

Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista, viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista, toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikostaustaote. Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Palkkaus ja palvelussuhteen edot ovat kunnallisen opetusalan virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaiset.

Viran hakuaikaa on jatkettu kelpoisten hakijoiden puuttumisen vuoksi 11.6.2023 klo 16 saakka. Virkaa haetaan ensisijaisesti Kuntarekry.fi-palvelussa ja hakemukseen liitetään kelpoisuuden osoittavat todistukset. Ensimmäisellä hakukerralla tulleet hakemukset otetaan virkavalinnassa huomioon.
_______

Tiesithän, että meillä Rautavaaran kunnassa tarjotaan henkilöstölle muun muassa seuraavia henkilöstöetuja:
– Lakisääteistä laajempaa työterveyshuoltoa
– Lyhytaikaista majoitusta luontoisetuna
– Mahdollisuutta vuokrata kalustettu asunto ennaltasovitun ajanjakson ajaksi
– TYHY-toimintaa, kuten viikoittaista työpaikkaliikuntaa ja ePassi Flex
– Tuettu työpaikkaruokailu ja vuosittainen jouluruokailu

_______