Siirry sisältöön

Kokemuksellinen hyvinvointikysely

Hyvä Pohjois-Savon maakunnan asukas,

kerro henkilökohtainen kokemuksesi jokapäiväisestä hyvinvoinnistasi vastaamalla kokemukselliseen hyvinvointikyselyyn 6.2.2021 mennessä. Voit vastata verkkokyselyyn
https://q.surveypal.com/kokemushyvinvoinnista tai täyttämällä paperisen kyselylomakkeen. Paperisia kyselylomakkeita on saatavilla Rautavaaralla kirjastosta sekä virastotalon neuvonnasta. Paperinen lomake palautetaan kirjastossa lukolliseen kirjojen palautusluukkuun ja virastotalon neuvonnassa henkilökunnalle. Kyselyyn vastaaminen on vapaaehtoista ja vastaukset käsitellään luottamuksellisesti. Vastaaminen vie noin 15 minuuttia.

Kyselystä saadaan tärkeää tietoa alueen asukkaiden kokemasta hyvinvoinnista. Tietoja hyödynnetään osana Pohjois-Savon maakunnan ja kuntien hyvinvointiraporttia https://www.hyvinvointikertomus.fi/ .

Kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan kolme 50e arvoista lahjakorttia kunnan (vastaaja voi toivoa, minkä kunnan) hyvinvointipalveluihin. Arvontaan osallistuminen on vapaaehtoista. Kyselylomake ja arvontaan jätetyt yhteystiedot käsitellään erikseen. Arvonnan voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.

Lisätietoja: Hyvinvointikoordinaattori, Säde Rytkönen, Pohjois-Savon HYTE-tiimi, sade.rytkonen@kuh.fi, p. 044 717 6370