Kansalaisopisto

 

Koillis-Savon kansalaisopisto yhdistyi 1.1.2013 alkaen Kuopion kansalaisopistoon ja jatkaa toimintaansa Koillis-Savon alueopistona. Koillis-Savon alueopiston rehtorina jatkaa Sari Summanen.

Kansalaisopistot ovat paikallisiin ja alueellisiin sivistystarpeisiin pohjautuvia oppilaitoksia, jotka tarjoavat mahdollisuuksia omaehtoiselle oppimiselle ja kansalaisvalmiuksien kehittämiselle. Kansalaisopistot kuuluvat vapaan sivistystyön oppilaitoskenttään. Toimintaa ohjaa laki ja asetus vapaasta sivistystyöstä.

Kansalaisopisto tarjoaa toiminta-alueensa asukkaille monipuolisia mahdollisuuksia omaehtoiselle itsensä kehittämiselle yhteisöllisesti ja oppijakeskeisesti. Koulutusta järjestetään monipuolisesti tiedon, taidon ja taiteen alueilta eri aineryhmissä. Opisto järjestää myös avointa yliopistokoulutusta, avointa teemaopetusta sekä myyntipalvelukoulutusta yhdistyksille ja yhteisöille. Opiston koulutuksien tavoitteena on lisätä opiston toiminta-alueen kuntalaisten kokonaisvaltaista hyvinvointia. Koulutustehtävän toteuttamiseksi teemme laaja-alaista yhteistyötä eri toimijoiden kanssa.

Ota rohkeasti yhteyttä opistoon ja esitä toiveta opetustarjontaamme!

Yhteystiedot

Kirsi Karvinen
p. 040 860 8228
kirsi.karvinen(at)rautavaara.fi

Tavoitettavissa:
MA klo 12.00-13.30
KE klo 12.00-13.30

Muina aikoina voit ottaa yhteyttä Koillis-Savon alueopiston asiakaspalveluun p. 017 482 351.

 

Kevään 2016 kursseille ilmoittaudutaan alueopistossa:netissä 24h/vrk https://www.opistopalvelut.fi/kuopio tai asiakaspalvelussa klo 10 - 15 puh. 017 482 351

Lisätietoja Koillis-Savon alueopiston Internet-sivuilta: Koillis-Savon alueopisto