Ajankohtaista

Uudelleen haettavana määräaikainen varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävä

Rautavaaran kunnassa nyt uudelleen haettavana määräaikainen varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävä.  Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan määräaikainen työsuhde on opintovapaan sijaisuuden...

Rautavaaran kunta hakee lähihoitajan sijaisia

Kuntarekry RAUTAVAARAN KUNTA

Yhdistysten tietojen päivittäminen

Rautavaaran kunnan verkkosivut rautavaara.fi uudistuvat kokonaisuudessaan syksyllä. Uuden sivuston sisällöntuotanto on käynnissä. Nyt tarvitsemme yhdistysaktiivien apua! Uusista sivuista...

Vapaaehtoinen liikuntapaikkamaksu

Rautavaaran kunta on ottanut käyttöön vapaaehtoisen liikunta- ja ulkoilumaksun (hyvinvointilautakunta 11.3.2020 § 17). Tämä tarkoittaa sitä, että kuntalaiset, muut yksityishenkilöt ja yhteisöt,...
Kaikki tapahtumat
Takaisin

Yhdistetty keilaus- ja uintiretki

Yhdistetty keilaus- ja uintiretki su 17.11.19 Iisalmeen

Lähtö Iisalmeen klo 11.40 Matkahuolto/Sattuman Kaappa. Ensin uimaan menijät viedään uimahallille. Keilausta klo 13-14. Paluumatkalla otetaan uimahallilta tulijat kyytiin. Huom! Lyhyempi uintiaika!
Uimaan menevillä alle 18-vuotiailla oltava huoltaja mukana! Uintiretki omatoimiretkenä: jokainen ostaa itse lippunsa ja huolehtii itsestään. Ei ohjaajaa mukana.
Jos haluat syödä jotain pientä keilahallin kahviossa (ei pakollista) varaa raha mukaan.
Takaisin Rautavaaralla ollaan puoli viiden aikaan. Keilausretken hinta 6€/hlö. Uintilippu 6,50€/hlö. Retki toteutuu jos vähintään 8 osallistujaa. Mukaan mahtuu 30 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.

Ilmoittaudu viim. ma 11.11. kunnan opastukseen p. 040 860 8000 (klo 9-14)

Liikuntatoimi


Kuulutukset

Kuntatervehdys: Eloa, iloa ja älyä elämääsi!

Rautavaara on pieni ja vireä n. 1600 asukkaan kunta Pohjois-Savossa. Rautavaaralta on matkaa Kuopioon n. 100km, Iisalmeen 70km, Nilsiään ja Nurmekseen n. 50km ja Kajaaniin n. 90km.

Kunnan toiminta-ajatuksena on olla elinvoimainen ja yhteistyökykyinen sekä järjestää laadukkaat palvelut taloudellisesti ja tarjota asukkailleen viihtyisä ja turvallinen asuinympäristö. Kunnan visio on Maalaisjärjellä yhdessä tulevaisuuteen!