Ajankohtaista

Rautavaaran kunta hakee lähihoitajan sijaisia

Kuntarekry RAUTAVAARAN KUNTA

Yhdistysten tietojen päivittäminen

Rautavaaran kunnan verkkosivut rautavaara.fi uudistuvat kokonaisuudessaan syksyllä. Uuden sivuston sisällöntuotanto on käynnissä. Nyt tarvitsemme yhdistysaktiivien apua! Uusista sivuista...

Vapaaehtoinen liikuntapaikkamaksu

Rautavaaran kunta on ottanut käyttöön vapaaehtoisen liikunta- ja ulkoilumaksun (hyvinvointilautakunta 11.3.2020 § 17). Tämä tarkoittaa sitä, että kuntalaiset, muut yksityishenkilöt ja yhteisöt,...

Päivö-myrskyn aiheuttamia tuhoja korjataan

Viime öinen myrsky on aiheuttanut sähkökatkoja kunnan alueella. Tilannetietoja korjauksista voi seurata Savon Voiman tiedotteista: Tiedoteet Tiedotetta päivitetään jatkuvasti korjausten...
Kaikki tapahtumat
Takaisin

Retki Kuopioon 17.12.2019 kohde: Virtuaalimaailma Warppi

Retki Kuopioon tiistaina 17.12.2019
kohde: Virtuaalimaailma Warppi

WARPPI – Hyppää elämäsi uuteen ulottuvuuteen
Warppaa virtuaalitodellisuuden monipuoliseen maailmaan – edes taivas ei ole rajana! Virtuaalitodellisuudessa voi seikkailla yksin tai yhdessä.
Virtuaalitodellisuudessa näet ja koet kaiken kolmiulotteisesti ympärilläsi – voit toimia haluamallasi tavalla, aivan kuten oikeassakin elämässä. Tämän mahdollistaa markkinoiden parhaimmat HTC Vive Pro -virtuaalilasit.
”Tulkaahan warppailemaan, me opastetaan ja autetaan, jotta jokainen pääsee kokemaan virtuaalimaailman rajattomat mahdollisuudet” – Warpin yrittäjä, Sami Nevalainen

Lähtö klo 14.30 Matkahuolto/Sattuman Kaappa. Warpissa ollaan klo 16.15-17.15. Sen jälkeen omakustanteisesti BURGER5 (samoissa tiloissa Warpin kanssa) jos lähtiessä porukalla päätetään syödä reissussa. Muuten paluu heti klo 17.15.
Retken hinta: 10€/hlö. Ota raha mukaan – maksetaan Warpissa!
Ilmoittaudu viimeistään ma 9.12. kunnan opastukseen p. 040 860 8000 (klo 9-14) Retki toteutuu jos vähintään 12 osallistujaa. Mukaan mahtuu 20 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. 
Nuorisotoimi 


Kuulutukset

Kuntatervehdys: Eloa, iloa ja älyä elämääsi!

Rautavaara on pieni ja vireä n. 1600 asukkaan kunta Pohjois-Savossa. Rautavaaralta on matkaa Kuopioon n. 100km, Iisalmeen 70km, Nilsiään ja Nurmekseen n. 50km ja Kajaaniin n. 90km.

Kunnan toiminta-ajatuksena on olla elinvoimainen ja yhteistyökykyinen sekä järjestää laadukkaat palvelut taloudellisesti ja tarjota asukkailleen viihtyisä ja turvallinen asuinympäristö. Kunnan visio on Maalaisjärjellä yhdessä tulevaisuuteen!