Kaikki tapahtumat
Takaisin

Unelmien liikuntaviikkoa vietetään viikolla 38

Perinteistä Unelmien liikuntaviikkoa vietetään 14.-20.9.2020, koronasyksynä tavallista pienimuotoisemmin, mutta puistojumppiin panostaen. Puistossa pääset liikkumaan keskiviikkona ja torstaina. Tässä Olavi Rytkösen kesäinen ohjausnäyte.

Maanantaina Unelmien liikuntaviikko aloitetaan tuttuun tapaan Höntsäsälyllä, leppoisaa pelailua kaikille 10-100-vuotiaille. Tervetuloa mukaan vaikka ihan kokeilumielessä!

InBody-kehonkoostumusmittaukset järjestetään tiistaina yhteistyössä Pohjois-Savon Liikunta ry:n kanssa. Mittauksessa saa helposti, nopeasti ja ennen kaikkea luotettavasti kehon koostumuksen. InBody-mittaus motivoi pitämään huolta terveellisistä ravintotottumuksista ja riittävästä liikunnasta, joilla on suuri merkitys terveyden ja hyvinvoinnin ylläpitämisessä.

Keskiviikkona kannattaa ottaa eväät mukaan töihin ja tulla viettämään lounastunti liikkuen! Virkistävä hetki ulkona liikkuen, kokoonnutaan kirjaston edessä. Myös vapaapäiväläiset tervetulleita mukaan!

Liikunnallinen aamupäivä kutsuu puistoon kello 11 toimintakykyä ylläpitäviä harjoitteita liikunnan ammattilaisen Arto Komsin johdolla! Sopii kaikenkuntoisille, kesto noin tunti. Tapahtuman järjestää Pohjois-Savon Syöpäyhdistys. Esite

Torstaina myös tarjolla on puistojumppa, rauhallista jumppaa raittiissa ulkoilmassa. 

Teemaviikon minimuotoisena huipennuksena perjantaina Unelmien liikuntaviikko tekee digiloikan! Alkavan viikonlopun kunniaksi SuomiMies relaa! Helli hetki kroppaasi, venytä ja vanuta. Pikkujumppa Sopii kaikenikäisille ja  -kuntoisille, kestoltaan vähän vaille neljä minuuttia. Toisena jumppana on liikkuvuusharjoitus, joka ei sekään vie elämästä kuin 3 min 40 sekuntia. Jumpat ovat UKK-Instituutin tekemiä.

Kunnanviraston ala-aulasta voit perjantaina kello 13-15 käydä hakemassa omatoimiseen liikuntaan innostavaa ja tukevaa materiaalia, mm. KKI-kunto-opas 60+.

Viikonloppuna jos sää vain suosii kannattaa lähteä ulkoilemaan Rautavaaran upeaan luontoon, vaikkapa Huuhkajan kierrokselle tai kiivetä Kiparin näköalatorniin. Unohtamatta Tiilikkajärven kansallispuistoa. 

Koko viikon ohjelma

RAUTAVAARAN KUNTA