Takaisin

Rautavaaran Venetsialaiset huipentuvat ilotulitukseen

Rautavaaran jo perinteiseksi muodostuvaa elonkorjuujuhlaa vietetään lauantaina 24.8.2019 klo 19 alkaen venerannassa Venetsialaisten merkeissä.

Illan aikana on luvassa mielenkiintoista ohjelmaa sekä tekemistä kaiken ikäisille. Köydenvetokilpailuun pääsevät osallistumaan kaikki halukkaat paikallaolijat. Lauluintoiset pääsevät puolestaan mittelemään taitojaan Kultakurkku -karaokekisassa. Lapsille on oma piirustuskilpailunsa ja onneaan pääsee kokeilemaan onginnassa. Rautavaaran VPK on paikalla esittelemässä kalustoaan.

Tarjolla on maittavaa lähiruokaa ja myyntikojuista löytyy mm. paikallista hunajaa, vihanneksia ja paljon muuta. Hämärtyvä elokuun ilta huipentuu ilotulitukseen.

Tähän tapahtumaan on viime vuoden tapaan yhdistetty useampi aikaisemmin järjestetty pienempi tapahtuma. Olemme lähteneet tekemään tiiviimpää yhteistyötä eri yhdistysten kesken ja yhdistämään voimavaroja. Näin tehden saamme isompia ja laadukkaampia tapahtumia, kertoo yrittäjäyhdistyksen puheenjohtaja Marianna Kauhanen.

Tapahtuman pääjärjestäjinä toimivat Rautavaaran Yrittäjät ry sekä Rautavaaran Kalastusseura ry ja mukana järjestelyissä on myös monia muita toimijoita. Elonkorjuutapahtuma on yksi vastikään käynnistyneen Vaaralla palaa -hankkeen ankkuritapahtumista.

RAUTAVAARAN KUNTA