Takaisin

Kirjaston asiakastiedote 4/2020

Hallituksen 4.5. antamien uusien linjausten mukaan kirjastoille sallitaan aineiston uloslainaus. Rautavaaran kunnankirjastossa aloitetaan lainaamispalvelu jälleen maanantaina 11.5. Koska kirjaston sisätiloja ei saa vielä pitää asiakkaille auki, lainaaminen tapahtuu tilaus- ja noutoperiaatteella. Myös kaukolainojen tilaaminen on mahdollista, mikäli aineiston lähettävä kirjasto sen sallii. Toimintaohjeet asiakkaille:

  1. Jos mahdollista, katsothan valmiiksi verkkokirjastosta (https://rautavaara.verkkokirjasto.fi/web/arena) mitä aineistoa haluat lainata.
  2. Tee lainaustilaus kirjastolle puhelimitse/tekstiviestillä numeroon 040 860 8246 tai sähköpostitse osoitteeseen kirjasto@rautavaara.fi. Sovi samalla, milloin noudat lainasi. Soittoajat ja mahdolliset aikavälit lainojen noutamiselle ovat maanantaisin klo 12-18, keskiviikkoisin klo 9-14, torstaisin klo 9-15, perjantaisin klo 13-18. Tilauksia voi tehdä 11.5. alkaen.
  3. Virkailija kerää lainasi, ja luovuttaa ne sinulle kirjaston ovella sovittuun aikaan. Ilmoitathan kirjastolle, jos et voikaan noutaa lainojasi sovitusti. Jos ovella on jonoa, pidäthän vähintään metrin turvavälin muihin asiakkaisiin.
  4. Lainasi voit palauttaa palautusluukun kautta.

Jos sinulla tai samassa taloudessa asuvalla on flunssan oireita, ethän nouda lainoja tai palauta niitä ennen kuin oireiden häviämisestä on kulunut muutama päivä. Näin suojaat kirjaston henkilökuntaa ja muita asiakkaita.

Kirjaston lukusali pysyy edelleen kiinni, samoin kuin omatoimikirjasto. Nämä avataan vasta, kun hallituksen määräykset mahdollistavat sen. Kaikista muutoksista tiedotetaan erikseen.

Lisätietoja antaa kulttuuri- ja vapaa-aikapäällikkö Jonne Kanerva; puhelin 0408608184, sähköposti jonne.kanerva@rautavaara.fi 

TIEDOTE