Takaisin

Kirjaston asiakastiedote 2/2020

Kirjaston ollessa suljettuna koronatilanteen vuoksi pyydämme asiakkaita huomioimaan seuraavat seikat:

1. Kaikkien erääntymättä olevien lainojen eräpäiviä on siirretty 70 päivällä eteenpäin. Palauttamisella ei siis ole kiire. Lainat voi kuitenkin halutessaan palauttaa palautusluukun kautta.

2. Jos olet saanut palautuspyynnön myöhästyneistä lainoista, voit katkaista myöhästymismaksujen kertymisen pyytämällä lainojen uusimista joko soittamalla tai lähettämällä tekstiviestin kirjaston numeroon 0408608246 (alkaen 30.3., soittoajat ma klo 8-15, ke-pe 8-14), tai sähköpostitse kirjasto@rautavaara.fi.

3. Jos haluat maksaa myöhästymismaksusi kirjaston sulkuaikana, teethän sen vain tilisiirtona. Tilinumero on FI53 8000 1200 8015 13 (BIC: DABAFIHH). Kirjoita viestikenttään ”3140/ Myöhästymismaksut”. Viitenumeroa ei tarvita. Muistathan ensin varmistaa maksujesi tarkan määrän kirjastolta.

4. Mikäli sinulla tai samassa taloudessa asuvalla perheenjäsenelläsi on hengitystieinfektion oireita, ethän palauta lainojasi ennen kuin parantumisesta on kulunut muutama päivä. Näin varmistat sekä kirjastohenkilökunnan että muiden asiakkaiden turvallisuuden. 

Mahdollisista muutoksista näihin ohjeisiin tiedotetaan erikseen.